You are here:

”Poate să plătească chiar mai mult”. Gigi Becali, fericit. De unde pot veni milioanele de euro pentru Darius Olaru

”Poate să plătească chiar mai mult”. Gigi Becali, fericit. De unde pot veni milioanele de euro pentru Darius Olaru

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ar putea rămâne în această perioadă de mercato şi fără Darius Olaru (26 de ani), fotbalistul cu un randament fantastic mai ales pe plan ofensiv în jocul FCSB-ului.

Transferul lui Olaru îi poate aduce multe milioane de euro în conturi lui Gigi Becali

Darius Olaru este pe picior de plecare de la FCSB. Una dintre destinaţiile la care s-a speculat că ar putea ajunge căpitanul campioanei României este şi PSV Eindhoven.

Formaţia olandeză ar fi intrat în cursa pentru mijlocaşul român şi ar fi gata să ofere o sumă de cinci milioane de euro, dar Gigi Becali a cerut cu un milion mai mult.

Despre această posibilă mutare a vorbit şi Ovidiu Stîngă, fost jucător al celor de la PSV în perioada 1996-2001.

"Interesul poate fi real pentru că Olaru a avut un ultim sezon bun din punct de vedere statistic. El are calitate să joace, dar decizia aparţine în totalitate clubului PSV.

Cu puţină şansă şi ajutor din partea colectivului din Olanda, eu cred că se poate integra. Nu îi va fi uşor pentru că trecerea de la nivelul fotbalului românesc la cel olandez, care e foarte intens, nu e foarte uşoară.

Olaru trebuie ajutat puţin. Intensitatea antrenamentului şi competiţiei sunt mult mai mari decât ceea ce oferă acum fotbalul românesc.

Pentru PSV, suma asta (n.r. 5 milioane de euro) este una normală. Poate să plătească chiar mai mult. Acum este în funcţie de valoarea jucătorului.

PSV are un buget relativ bun. După câştigarea campionatului şi intrarea direct în grupele Champions League nu se pune problema financiară", a declarat Stângă, conform Protv.

Cotat la şapte milioane de euro, Darius Olaru este cel mai valoros jucător din campionatul României pe site-ul de specialitate Trasnfermarkt.com. Iar dacă ar ajunge la PSV, ar juca direct în grupele UEFA Champions League în acest an.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarupsv 

viewscnt
Articole similare