Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | VAR-ul a validat golul unui jucător care ajunsese între timp pe bancă. Moment unic la Atletico Madrid - Getafe. Correa a fost şi el surprins

VIDEO | VAR-ul a validat golul unui jucător care ajunsese între timp pe bancă. Moment unic la Atletico Madrid - Getafe. Correa a fost şi el surprins

La Liga

Comentarii

Golul unui jucător aflat pe bancă a fost validat în timpul partidei dintre Atletico Madrid şi Getafe, scor 1-1.

O fază inedită a avut loc în La Liga, competiţie transmisă pe canalele Orange Sport.

La meciuri Atletico Madrid - Getafe, scor 1-1, arbitrul a validat golul unui jucător aflat pe bancă, după ce a apelat la tehnologia VAR.

Angel Correa, gol validat de VAR când era pe banca de rezerve

Atletico Madrid nu are cel mai bun sezon al său şi s-a împiedicat şi cu Getafe, echipă care se află pe penultimul loc în clasament.

Jucătorii lui Diego Simeone au făcut doar 1-1, la capătul unui meci în care ocaziile la poartă au fost foarte rare. Totuşi, partida a oferit un moment memorabil.

În minutul 60, Lemar a tras puternic din afara careului, mingea a fost respinsă de portar uşor în lateral, dar Correa se afla în apropiere şi a deschis scorul.

Arbitrul a anulat însă golul, pe motiv de off-side. Din camera VAR, arbitrul a fost înştiinţat că este o poziţie la limită, astfel că centralul partidei a mers să consulte tehnologia video.

Diego Simeone a profitat de toate aceste momente de întrerupere şi a efectuat două schimbări: i-a scor pe Lemar şi pe Correa - marcatorul golului şi i-a trimis în teren pe Carrasco şi pe Llorente.

Între timp, Mateu Lahoz - arbitrul partidei - a consultat VAR-ul, astfel că până la urmă a validat golul marcat de Correa, care ajunsese pe banca de rezerve.

Au fost momente inedite, cu jucătorii lui Atletico Madrid care s-au dus în viteză spre banca de rezerve pentru a-l felicita pe Angel Correa pentru golul marcat.

Până la urmă, meciul s-a încheiat 1-1, după ce Unal a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 83.

Atletico Madrid este pe locul 4 în prezent, cu 35 de puncte în 20 de meciuri, la 15 puncte în spatele liderului FC Barcelona, care are şi un meci în minus.

Meciurile din La Liga pot fi urmărite pe canalele Orange Sport.

Afla mai multe despre: correa 

viewscnt
Articole similare