Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vinicius jr., artificiu tehnic incredibil în derby-ul Argentina - Brazilia! Cum a putut jucătorul Realului să îşi depăşească adversarul

VIDEO | Vinicius jr., artificiu tehnic incredibil în derby-ul Argentina - Brazilia! Cum a putut jucătorul Realului să îşi depăşească adversarul

Fotbal

Comentarii

Brazilia şi Argentina au remizat în derby-ul dintre cele două, scor 0-0, marţi noaptea.

Derby-ul Argentina - Brazilia este unul aşteptat cu sufletul la gură de fanii sud-americani, însă ultimul dintre acestea a dezamăgit. Cu zeci de staruri pe teren, cele două naţionale au reuşit doar să remizeze, 0-0.

Brazilienii au fost cei ce au dominat partida, cu Vinicius jr. şi Matheus Cunha ironisnd câteva ocazii pentru cvintupla campioană mondială.

De cealaltă parte, Messi nu a fost la fel de influent ca de obicei, probabil din pricina accidentării ce i-a dat mari bătăi de cap la PSG, însă Argentina ar fi putut sufla victoria marii rivale.

Alisson nu a fost în cea mai bună formă în ultimele partide, gafând la două goluri în înfrângerea lui Liverpool cu West Ham, scor 2-3, şi a fost la un pas să o îngroape şi pe Brazilia la o centrare periculoasă a lui Di Maria.

Însă, în final, partida s-a încheiat 0-0, iar jocul prestat de cele două echipe nu va rămâne mult în memoria suporterilor.

 Vinicius jr., artificiu tehnic incredibil în derby-ul cu Argentina

Meciul a oferit totuşi o fază foarte memorabilă. Vinicius jr., fotbalist ce a dezamăgit majoritar după venirea la Real, pare în sfârşit să se apropie de potenţialul său.

Pe locul doi în lista golgheterilor din La Liga, cu şapte reuşite, doar în urma lui Karim Benzema, cu 10 goluri, fotbalistul Realului i-a luat locul indisponibilului Neymar în derby-ul cu Argentina.

Iar, în minutul 20 al partidei, Vini jr. a oferit un artificiu tehnic cum doar Neymar a mai reuşit în ultimii ani. Brazilianul a făcut o ”braziliană” pentru a trece de adversarul său direct, înainte de a aşeza mingea pentru şut unui coechipier.

Faza a fost distribuită de Real Madrid pe reţelele de socializare, cu clubul mai mult ca sigur mulţumit de felul în care s-a dezvoltat în acest sezon fotbalistul pe care a plătit 40 de milioane de euro pe când încă era adolescent.

VIDEO cu faza

Rezumatul partidei

Afla mai multe despre: vinicius jr. 

viewscnt
Articole similare