Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Florinel Coman la FCSB, decis! Unde va juca ”tricolorul” sezonul următor

Viitorul lui Florinel Coman la FCSB, decis! Unde va juca ”tricolorul” sezonul următor

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Farul, Toni Petrea a fost întrebat despre o posibilă plecare a lui Florinel Coman.

Transferat de FCSB în 2017 în schimbul sumei de trei milioane de euro de la Viitorul, actuala Farul, Florinel Coman a ajuns cu aşteptări mari pe umeri la Bucureşti.

Jucătorul care a făcut parte din Academia Gică Hagi încă din 2011, pe când avea 13 ani, Coman tocmai câştigase campionatul alături de echipa ”Regelui”.

Aşadar, considerat noua perlă a fotbalului românesc, jucătorul care de abia a împlinit 24 de ani a făcut pasul la FCSB, la fel ca Dragoş Nedelcu, Florin Tănase sau Gabi Iancu.

Până în sezonul 2019/2020, Florinel Coman fusese om de bază în formaţia roş-albastră, fiind golgheterul echipei până să se accidenteze, la un meci alături de echipa naţională.

În ultimele două stagiuni, fotbalistul cu cinci apariţii în tricoul României a mai marcat doar un gol în Liga 1 şi şi-a pierdut locul în favoarea lui Tavi Popescu, noua perlă a lui Becali.

Jucătorul pentru care latifundiarul refuza oferte de nouă milioane de euro în urmă cu câţiva ani a ajuns să fie om uitat la FCSB şi s-a zvonit că aventura sa la Bucureşti ar putea fi aproape de final.

Viitorul lui Florinel Coman la FCSB, decis

Cu Vali Gheorghe, Andrei Cordea, Ianis Stoica şi Tavi Popescu luptându-se pentru a ocupa locurile din benzile FCSB-ului, e greu de văzut unde ar mai avea loc Coman.

Totuşi, Toni Petrea nu vrea să renunţe încă la acesta. Antrenorul vicecampioanei României a afirmat că nu se pune, cel puţin deocamdată, problema ca ”tricolorul” să plece de la Bucureşti.

Nu cred în plecarea lui Florinel Coman. Momentan nu s-a discutat la noi despre aşa ceva. Au fost doar discuţii în presă.

Tot timpul cred că e nevoie de un jucător pe un anumit post. Ştiţi că la final de sezon există tot felul de mutări.

Vom vedea… Orice jucător valoros este binevenit la noi. Nu am făcut strategia pentru sezonul viitor.

Pur şi simplu mă gândesc la ceea ce se întâmplă acum”, a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare