Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius, inamicul public nr. 1. De câte ori a fost faultat brazilianul, la meciul dintre Mallorca şi Real Madrid. Ce record negativ au stabilit insularii

Vinicius, inamicul public nr. 1. De câte ori a fost faultat brazilianul, la meciul dintre Mallorca şi Real Madrid. Ce record negativ au stabilit insularii

La Liga

Comentarii

Real Madrid a mai făcut un pas greşit şi pierde teren în lupta pentru titlu

Brazilianul a fost cel mai ”vânat” jucător de pe teren. Extrema lui Real a fost faultată de nu mai puţin de 10 ori, în meciul pierdut de Real Madrid pe terenul Mallorcăi, scor 0-1.

Mallorca, cea mai agresivă echipă din ultimele două sezoane

Insularii au comis 29 de faulturi, lucru ce nu s-a mai întâmplat din luna noiembrie, a anului 2020. Echipa antrenată de Javi Aguirre a comis, astfel un fault la aproape trei minute de joc şi a fost penalizată cu cinci cartonaşe galbene. 

Diferenţa dintre Real şi Barca se poate mări la opt puncte

În cazul în care, Barcelona o va învinge pe Sevilla, catalanii îşi vor majora diferenţa din clasament, faţă de marea rivală la opt puncte, după 20 de etape.

Real Madrid a pierdut pe terenul Mallorcăi, scor 1-0. Nacho a înscris în propria poartă, singurul gol al întâlnirii, în minutul 14. În minutul 60, Marco Asensio a ratat şansa să egaleze pentru madrileni, după ce a ratat o lovitură de pedeapsă.

Mallorca este pe locul 10, cu 28 de puncte. Pentru Real Madrid urmează semifinala din Campionatul Mondial al Clubului, conta lui Al Ahly, pe 8 februarie. 

Afla mai multe despre: real madridvinicius 

viewscnt
Articole similare