You are here:

Vinicius l-a egalat pe Messi. Recordul din Liga Campionilor pe care brazilianul Realului îl împarte doar cu fostul argentinian al Barcelonei

Vinicius l-a egalat pe Messi. Recordul din Liga Campionilor pe care brazilianul Realului îl împarte doar cu fostul argentinian al Barcelonei
Comentarii

Vinicius (23 de ani) a marcat în poarta celor de la Borussia Dortmund şi a egalat un record în Liga Campionilor deţinut de argenitinianul Lionel Messi (36 de ani).

Real Madrid a câştigat finala Ligii Campionilor contra celor de la Borussia Dortmund, scor 2-0, şi a triumfat pentru a 15-a oară în această competiţie.

Unul dintre marcatori a fost Vinicius. Brazilianul de 23 de ani este la cea de-a doua finală de Ligă în care marchează, după cea din 2022, contra lui Liverpool (1-0).

Cu golul marcat în finala UCL, brazilianul Realului a egalat un record deţinut de Messi

De asemenea, Vinicius a reuşit o performanţă uriaşă. Acesta a ajuns la 11 goluri şi 11 pase decisive în fazele eliminatorii din Liga Campionilor, conform specialiştilor de la OptaJoe.

Un singur jucător a mai reuşit un asemenea record, să fie implicat direct în 22 de goluri la acest nivel, înainte de împlinirea vârstei de 24 de ani. Numele lui este Lionel Messi, fostul mare jucător al celor de la Barcelona.

Vinicius a ajuns la Real Madrid în 2018, din Brazilia, în timp ce Messi, în vârstă de 36 de ani, joacă în prezent la Inter Miami, în Statele Unite ale Americii.

Afla mai multe despre: lionel messiviniciusuclbarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare