You are here:

Viorel Moldovan se teme! Rapid ar putea juca cu ”stadionul gol” în următoarele meciuri: ”Pierdem suporterii”

Viorel Moldovan se teme! Rapid ar putea juca cu ”stadionul gol” în următoarele meciuri: ”Pierdem suporterii”

Rapid

Comentarii

Rapid are un start ezitant de campionat. De la venirea lui Neil Lennon pe banca tehnică, giuleştenii nu au bifat niciun succes şi au înregistrat trei egaluri şi o înfrângere în patru etape.

După eşecul din derby-ul cu Petrolul, fanii giuleşteni le-au cerut explicaţii jucătorilor, iar apele s-au agitat şi mai mult după egalul cu Sepsi de pe teren proproiu.

Suporterii i-au huiduit pe fotbaliştii lui Neil Lennon, i-au cerut demisia nord-irlandezului şi i-au scandat numele lui Marius Şumudică, cel pe care îl vor pentru postul de antrenor al Rapidului.

Giuleştiul s-ar putea ”goli” în următoarele partide. Viorel Moldovan a recunoscut: ”Vom juca cu stadionul gol”

Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, a recunoscut că asistenţa din Giuleşti ar putea să scadă dramatic, în cazul în care echipa nu va arăta o schimbare de atitudine în următoarele etape.

  • 10.186 de spectatori au fost prezenţi la Rapid - Sepsi.

”Pe Rapid nu o caracterizează acest joc. Normal că suntem supăraţi, frustraţi, pierdem suporterii. Dacă noi vom continua de aceeaşi manieră, vom juca cu stadionul gol.

Deja la tribuna 1 au fost puţine persoane comparativ cu altă dată.

(n.r. De ce sunt atât de mulţi fundaşi?) Pentru că s-a vrut să se treacă la strategia cu trei fundaşi centrali.

(n.r. Te deranjează faptul că Şumudică a venit la meci?) Nu, de ce să mă  deranjeze? Că face anumite comentarii, că este analist, şi eu am fost înainte, şi eu făceam înainte. Este problema lui. Este liber să spună orice”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: rapidsuperligagiuleşti 

viewscnt
Articole similare