Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Voi sta acasă şi voi bea vin roşu”. Pep Guardiola, reacţia surprinzătore despre Mondialul din Qatar

”Voi sta acasă şi voi bea vin roşu”. Pep Guardiola, reacţia surprinzătore despre Mondialul din Qatar
Comentarii

În mai puţin de trei săptămâni, va începe Cupa Mondială de fotbal, cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului. Odată cu începerea turneului, majoritatea campionatelor interne, de pe tot globul, vor lua o pauză. Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat, în mod surprinzător, că nu va merge în Qatar, şi va urmări meciurile din faţa televizorului.

”Cel mai plăcut este să urmăreşti meciurile de la Cupa Mondială, de acasă, alături de vin roşu.

"Vom avea una sau două săptămâni libere, iar apoi, vom relua munca aici. Poate vom merge în Abu Dhabi, pentru a organiza câteva amicale.

Ne vom antrena şi pregăti foarte bine, înainte de reluarea campionatului. Vom petrece trei săptămâni în Manchester, pe perioada iernii”, a declarat Guardiola.

Nu Spania este favorita lui Guardiola la câştigarea trofeului

38 de ani au trecut de la ultimul triumf al naţionalei Argentinei, la Mondial. În 1986, ”Pumele” au învins Anglia în finală, graţie dublei reuşite de Diego Armando Maradona, şi au ridicat trofeul pentru a doua oară în istorie.

Deşi a declarat, în repetate rânduri că şi-ar dori să antreneze naţionala Spaniei, Guardiola consideră că naţionala lui Messi & Co este favorită.

Argentinianul lui Manchester City, Julian Alvarez a dezvăluit acest lucru într-un interviu

”Într-una dintre primele zile, Pep, jucătorii portughezi (n.r Bernardo Silva şi Ruben Dias), vorbeau despre cine ar putea câştiga trofeul.

Eu nu am spus nimic. Toţi colegii mei vorbeau despre naţionalele europene, iar apoi Guardiola a spus: ”Ştiţi cine are cele mai mari şanse?”.

În acel moment s-a făcut linişte, iar Pep a arătat cu degetul către mine. Nu va fi uşor, dar cred că avem tot ce trebuie pentru a reuşi.

La vârsta de 22 de ani, este o mândrie să pot juca pentru naţionala tării mele”, a declarat Alvarez, conform ESPN.

Pep Guardiola este antrenorul lui Manchester City din 2016. În afară de cetăţeni, acesta le-a mai pregătit pe FC Barcelona şi Bayern München.

Articol scris de Teodor Răducanu

 

Afla mai multe despre: pep guardiola 

viewscnt
Articole similare