Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi n-a stat pe gânduri! Primele două mutări rezolvate de Barcelona, pentru această vară

Xavi n-a stat pe gânduri! Primele două mutări rezolvate de Barcelona, pentru această vară

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a avut parte de un sezon ratat, cu Xavi Hernandez pe bancă şi speră să-şi întoarcă norocul, în sezonul viitor, cu o campanie de transferuri reuşită.

Formaţia catalană a ratat ambele obiective principale ale sezonului, titlul din La Liga, cât şi o calificare în fazele superioare ale UEFA Champions League. Gruparea "blaugrana" are planuri mari pentru sezonul viitor, cu Xavi pe banca echipei.

Reveniri importante la Barcelona

După negocierile dintre preşedintele clubului, Joan Laporta şi Xavi, tehnicianul a decis să revină asupra deciziei sale luate la mijlocul acestui sezon şi a anunţat că va rămâne antrenorul celor de la FC Barcelona.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Printre primele mutări realizate de FC Barcelona pentru perioada de transferuri care va începe în vară se numără şi revenirile unor nume interesante pentru apărarea Barcelonei.

Sergino Dest este un jucător care va reveni la Barcelona, în această vară, după un sezon bun alături de formaţia neerlandeză, PSV Eindhoven. Internaţionalul american în vârstă de 23 de ani a avut parte de un sezon convingător în Ţările de Jos şi va reveni pe Camp Nou, anunţă ESPN.

Deşi a suferit o accidentare, în luna aprilie, iar problemele sale medicale îl vor ţine departe de teren pentru tot restul acestui an, Dest va avea şansa să se impună în Spania, odată cu revenirea sa la antrenamente.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Un alt jucător tânăr care îşi va putea face loc în apărarea catalanilor este Eric Garcia, fundaşul central spaniol împrumutat de formaţia lui Xavi, la Girona, revelaţia acestui sezon din Spania. Fostul fundaş de la Manchester City are şansa să se impună pe Camp Nou, după o primă experienţă nereuşită, la formaţia "blaugrana".

Afla mai multe despre: barcelonala ligaxavi 

viewscnt
Articole similare