adplus-dvertising
You are here:

Zelina Vega, starul din WWE, a fost dată afară! A încălcat noul regulament. Prima reacţie a sportivei

Zelina Vega, starul din WWE, a fost dată afară! A încălcat noul regulament. Prima reacţie a sportiveigalerie foto

Diverse

Comentarii

Thea Megan Trinidad (29 de ani), starul în ascensiune din WWE, a fost dată afară din sportul în care s-a făcut cunoscută, după ce a încălcat regulamentul, pentru că şi-a deschis un cont pe un site destinat adulţilor.

Fanii WWE o cunosc pe Thea Megan Trinidad, din SUA, drept Zelina Vega, numele cu care a concurat în show-urile cu milioane de urmăritori. Totuşi, tânăra nu va mai performa, după ce a ales să-şi deschidă un cont pe OnlyFans, platformă destinată adulţilor. Thea Megan nu s-a supus regulamentului, care le interzice sportivilor să obţină încasări financiare din partea terţilor, pe baza imaginii pe care o au. 

GALERIE FOTO cu Zelina Vega

Justin Barrasso, de la Sports Illustrated, a confirmat că Vega este "victima" politicii impus de CEO-ul Vince McMahon în toamnă: "I-a ameninţat pe cei care nu se supun restricţiilor cu amenzi, suspendări şi rezilieri contractuale", a anunţat Barrasso. 

"Vega i-a confruntat pe cei din WWE, la începutul acesteu luni, după ce şi-a deschis un cont pe OnlyFans, un site în care interacţionează direct cu fanii. Contul ei oferă imagini exclusive, foto şi video, în lenjerie intimă, în costum de baie şi multe altele, în schimbul unui abonament lunar de 30 de dolari", a anunţat news.com.au.

Thea Megan Trinidad a avut şi o replică, după ce a fost dată afară din WWE. Femeia le-a mulţumit celor din WWE şi i-a transmis lui Vince McMahon că nu-i poartă pică. 

În cariera sa din WWE, Zelina Vega a cunoscut faima, după ce a participat la Clash of Champions şi WrestleMania 36. De asemenea, a apărut şi în Raw. 

Sportiva are un cont şi pe Twitch, o platformă de streaming. 

GALERIE FOTO cu Zelina Vega

viewscnt
Articole similare