Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou tun de ULTIMĂ ORĂ dat de FCSB. Becali face SHOW total pe piaţa transferurilor şi aduce unul dintre cei mai în formă jucători din Liga I

Un nou tun de ULTIMĂ ORĂ dat de FCSB. Becali face SHOW total pe piaţa transferurilor şi aduce unul dintre cei mai în formă jucători din Liga Igalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are un parcurs excelent în ultimele luni, cu 12 meciuri consecutive fără înfrângere, serie în care roş-albaştrii au înregistrat 11 victorii şi o singură remiză în Liga I.

Cu un parcurs excelent, FCSB s-a distanţat la 13 puncte de una dintre contracandidatele din cursa pentru titlu, Universitatea Craiova, iar acum lupta pentru campionat pare a fi dată între două echipe: campioana şi vicecampioana României. Dacă roş-albaştrii au bifat 11 victorii în ultimele 12 meciuri jucate în Liga I, nici CFR Cluj nu stă mai rău. Echipa pregătită de Dan Petrescu are şapte victorii consecutive în campionat, toate fără gol primit.

În aceste condiţii, pentru ca echipa sa să nu mai rateze titlul, Gigi Becali este pregătit să investească serios în perioada de transferuri din această iarnă. Cum ultimul campionat luat de FCSB este cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă, latifundiarul din Pipera este dispus să îi întărească lotul lui Toni Petrea cu mutări importante din Liga I.

Un nou tun de ULTIMĂ ORĂ dat de FCSB. Becali face SHOW total pe piaţa transferurilor şi aduce unul dintre cei mai în formă jucători din Liga I

Vicecampioana României a recunoscut deja că a făcut o ofertă pentru aducerea lui David Miculescu, aşa cum a declarat chiar Mihai Stoica la Telekom Sport, iar acum oficialii roş-albaştrilor au demarat negocierile şi pentru transferul unui fundaş central aflat într-o formă foarte bună în Liga I. Branislav Ninaj este unul dintre cei mai râvniţi apărători din campionatul României, iar evoluţiile sale l-au adus în atenţia cluburilor importante din ţară, inclusiv a FCSB-ului.

Gigi Becali este dispus să plătească 200 de mii de euro pentru fundaşul central slovac şi să dea şi un jucător la schimb. Intrat de mult în dizgraţia patronului, Iulian Cristea este fotbalistul pe care roş-albaştrii sunt dispuşi să-l lase să plece la Sepsi pentru a-l aduce pe Ninaj.

Venit la începutul anului de la Fortuna Sittard, fundaşul central de 27 de ani s-a impus rapid la echipa din Sf. Gheorghe. A devenit jucător de bază în primul 11, iar evoluţiile bune l-au adus şi în atenţia naţionalei în ultimul an.

Ninaj este un fundaş central pe placul lui Gigi Becali, cu o înălţime de 1.91 m, şi este obişnuit şi cu presiunea unei curse pentru titlu. Fotbalistul slovac are trei trofee cucerite în carieră, toate în ţara sa natală alături de Slovan Bratislava, două titluri de campion şi o Cupă.

  • 500 de mii de euro valorează Ninaj pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare