Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Becali şi-a călcat pe orgoliu şi a pus banii pe masă. Oferta uriaşă făcută pentru fotbalistul care l-a refuzat în vară

Transfer de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Becali şi-a călcat pe orgoliu şi a pus banii pe masă. Oferta uriaşă făcută pentru fotbalistul care l-a refuzat în varăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are o formă excelentă în Liga I, cu 11 victorii şi o singură remiză în ultimele 12 meciuri jucate în campionat. În aceste condiţii, roş-albaştrii speră din nou la titlu, iar Gigi Becali este pregătit să întărească serios lotul echipei.

FCSB s-a impus cu 1-0 şi în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş şi a ajuns la 11 victorii obţinute în ultimele 12 partide disputate. Astfel, roş-albaştrii au venit la doar cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are şi un meci mai puţin disputat, iar acum au început din nou să spere la titlu.

Pentru a nu rata din nou campionatul în Liga I şi în actuala stagiune, Gigi Becali este pregătit să investească serios în perioada de transferuri din această iarnă. Principala ţintă a patronului de la FCSB este David Miculescu. Conform fanatik.ro, latifundiarul din Pipera este hotărât să nu mai rateze transferul mijlocaşului de la UTA, aşa cum s-a întâmplat şi în vara acestui an, astfel că a făcut deja o ofertă de 500 de mii de euro care poate fi pe placul oficialilor clubului arădean.

Miculescu evoluează pe poziţia lui Florinel Coman, fotbalist care n-a mai jucat din luna august, iar Gigi Becali este hotărât să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor din Liga I. 

La doar 20 de ani, David Miculescu impresionează în Liga I. Mijlocaşul de bandă are cinci goluri marcate în cele 18 meciuri jucate pentru UTA în actuala stagiune, iar cota sa de piaţă a crescut la 400 de mii de euro.

"2001, unul dintre liderii generaţiei, el şi Cristian Dumitru, jucător interesant, fizic chiar interesant, genul Milinkovic-Savic" , scria Mihai Stoica, în primăvară, de mijlocaşul legitimat la UTA.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare