Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic, o alegere greşită?! Fostul căpitan al lui Dinamo ştie cine putea să o scoată pe Dinamo din criză. ”El merita” | EXCLUSIV

Zeljko Kopic, o alegere greşită?! Fostul căpitan al lui Dinamo ştie cine putea să o scoată pe Dinamo din criză. ”El merita” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Conducerea lui Dinamo i-a surprins pe fani prin numirea croatului Zeljko Kopic pe banca tehnică, după despărţirea de Ovidiu Burcă. Deşi oficialii ”câinilor” au avut discuţii cu Florin Bratu şi Liviu Ciobotariu, varianta tehnicianului străin a fost cea mai potrivită în viziunea şefilor lui Dinamo.

Cristi Pulhac a rămas surprins de numirea lui Kopic. ”Mircea Rednic o putea salva pe Dinamo”

Deşi Dinamo nu a mai câştigat niciun meci din luna august, ”câinii” au arătat o altă faţă în cele două meciuri cu Kopic pe bancă. Alb-roşii au arătat o altă faţă în jocurile cu Sepsi (1-2) şi Oţelul (3-3), însă Cristi Pulhac este de părere că Mircea Rednic ar fi fost care ar fi putut să o resusciteze pe Dinamo.

Invitat în studioul Orange Sport, fostul căpitan al ”câinilor” l-a dat exemplu şi pe fostul său coechipier, Florin Bratu, care s-a aflat în vizorul conducerii lui Dinamo, dar care a pierdut lupta cu Zeljko pentru postul de antrenor.

Cristi Pulhac: M-a surprins alegerea lui Kopic. Au fost jucătiori emblematici, care putea avea această şansa. De exemplu Bratu. 

Dan Udrea: Bratu a avut deja şansa.

Pulhac: Păi şi ”nea Ando” (n.r. Ioan Andone) de câte ori a fost? Nu ştiu, poate şi Florentin Petre... Nu mă refer neapărat la un antrenor cu nume, cu rezultate în trecute. Cred că Mircea Rednic ar fi putut face rezultate în situaţia asta. Conducerea a stat, a analizat situaţia. Diferenţa este că Dinamo acum marcheză. A dat trei goluri cu Oţelul, care este o echipă care se apără foarte defensivă. Stăm foarte prost în apărare şi văd că deja se caută soluţii pentru atac.

Dinamo poate obţina prima victorie după trei luni de secetă în această etapă. ”Câinii” primesc vizita lui ”U” Cluj, luni, pe 11 decembrie, de la 20:45, în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: zeljko kopicdinamocristi pulhacmircea rednicflorin bratu 

viewscnt
Articole similare