Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic, prezent la FCSB - Hermannstadt, de pe Arena Naţională! :) VIDEO

Zlatan Ibrahimovic, prezent la FCSB - Hermannstadt, de pe Arena Naţională! :) VIDEO

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 3-0 (2-0), sâmbătă seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 20-a din Superligă.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de către Darius Olaru (min. 23 şi 45) şi Florinel Coman (min. 57).

”Zlatan Ibrahimovic”, la meciul FCSB - Hermannstadt

Spectacol pe teren, oferit de jucătorii lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, spectacol şi la zona VIP de pe Arena Naţională.

Zlatan Ibrahimovic a fost zărit printre spectatori, admirând duelul dintre FCSB şi Hermannstadt.

Din păcate, nu este vorba despre superstarul suedez, retras de curând din activitatea fotbalistică, curios de cum mai decurg lucrurile în România, ci despre un suporter care a ales un mod inedit de a privi jocul: purtând o mască a fostului atacant.

Nu ştim exact care a fost motivul acestui gest - de ce a vrut să-şi ascundă chipul - însă ”Zlatan Ibrahimovic de România” a privit foarte interesat spre gazon, semn clar că avea o favorită în acest duel.

VIDEO: ”Zlatan Ibrahimovic”, prezent la FCSB - Hermannstadt

Zlatul Ibrahimovic s-a întors la AC Milan

Suedezul Zlatan Ibrahimovic, care s-a retras în urmă cu şase luni, revine în lumea fotbalului în calitate de consilier special al acţionarului majoritar al lui AC Milan, RedBird.

"RedBird Capital Partners a anunţat astăzi numirea lui Zlatan Ibrahimovic în calitate de partener operaţional pentru portofoliul său de investiţii în sport, media şi divertisment. În acest rol, el va acţiona, de asemenea, în calitate de consilier principal pentru proprietarii şi conducerea AC Milan", a anunţat luni clubul într-un comunicat.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicfcsb-hermannstadtarena nationala 

viewscnt
Articole similare