Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous ştie cum a reuşit FCSB să o spulbere pe Hermannstadt. ”Acolo s-a făcut diferenţa”

Elias Charalambous ştie cum a reuşit FCSB să o spulbere pe Hermannstadt. ”Acolo s-a făcut diferenţa”

Superliga

Comentarii

Elias Charlambous a tras concluziile la finalul meciului câştigat de FCSB împtotriva lui Hermannstadt, scor 3-0. Tehnicianul roş-albaştrilor este de părere că, echipa sa a avut un meci facil datorită atitudinii pe care elevii săi au arătat-o pe tot parcursul jocului.

"Vreau să felicit jucătorii, mai ales pentru atitudine, acesta e cel mai important lucru azi. Trebuie să ne recuperăm şi să fim pregătiţi pentru ultimul meci al anului (n.r. - cu Poli Iaşi). 

E foarte important pentru noi Oli (n.r.: Darius Olaru), el e golgheter, are un sezon excelent, dar azi toată lumea a jucat foarte bine. Atitudinea e lucrul cel mai important pe care l-am văzut azi. E punctul-cheie al nostru. 

Diferenţa a fost făcută de atitudine. Cu această disciplină, spirit de echipă... dar cel mai important e să păstrăm aceste atuuri. 

(n.r.: despre schimbări - efectuate abia în actul secund). Când echipa joacă bine... E normal că am continuat cu jucătorii cu care am început. Cei care au intrat în repriza a doua au arătat disciplină. 

Nu există meciuri uşoare în acest campionat, asta face competiţia mai interesată, toate meciurile sunt grele, dacă nu dai sută la sută poţi avea surprize. Le mulţumesc fanilor pentru felul în care ne-au încurajat", a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului cu Hermannstadt.

Graţie acestei victorii, FCSB este sigură că va termină anul pe poziţia de lider în Superligă. Roş-albaştrii au 41 de puncte după 20 de etape, cu opt mai multe decât CFR Cluj, dar şi cu o partidă disputată în plus.

Afla mai multe despre: fcsb. charalamboushermannstadt,  

viewscnt
Articole similare