Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 vedete de la CFR Cluj au plecat peste capul lui Dan Petrescu: ”Mai contează ce vrea antrenorul?”

3 vedete de la CFR Cluj au plecat peste capul lui Dan Petrescu: ”Mai contează ce vrea antrenorul?”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a rămas fără 3 dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj şi spune că decizia nu a fost luată de el.

CFR Cluj a rămas în ultimele luni fără 3 dintre cei mai importanţi jucători pe care Dan Petrescu îi avea în lot.

Antrenorul lui CFR Cluj susţine că deciziile au fost luate de conducere şi spune că el nu poate influenţa prea mult politica de transferuri a clubului.

Dan Petrescu a rămas fără 3 vedete, dar spune că nu este vina lui: ”N-am vrut să plece”

CFR Cluj s-a despărţit în ultimele luni de mai mulţi jucători importanţi care fie au ajuns la final de contract, fie au fost lăsaţi să plece gratis, fie au fost vânduţi către alte cluburi.

Ultimul jucător important plecat de la CFR Cluj a fost Alex Adrian Păun, pe care Dan Petrescu s-a bazat foarte mult. Acesta a semnat cu Beer Sheva.

Petrescu spune că a fost decizia conducerii să-l lase să plece, la fel cum şefii clubului au procedat şi cu Betancor şi Dugandzic.

”Dacă Păun nu voia să plece, pleca el? Dacă clubul nu voia să îl dea, mai contează ce vrea antrenorul? Antrenorul doar antrenează şi asta va fi în continuare la CFR Cluj cât mai am contract şi oriunde voi merge.

Nu are loc să facem speculaţii că Dan Petrescu i-a pierdut prea uşor pe Bentacor sau Dugandzic. Nu Dan Petrescu i-a pierdut, CFR Cluj i-a pierdut. Cuvântul decisiv îl au patronul şi jucătorul. Doar dacă mi se cere părere. Niciunul dintre jucătorii pe care i-am enumerat nu am vrut să plece.

Mi s-a spus că am renunţat prea uşor la Dugandzic. Acolo a fost jucătorul şi clubul, nu Dan Petrescu. Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Două săptămâni s-a vorbit despre Dan Petrescu”, a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare