Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rapid, ofertă pentru un jucător de la Fiorentina: ”A stat cu ei de vorbă”

EXCLUSIV | Rapid, ofertă pentru un jucător de la Fiorentina: ”A stat cu ei de vorbă”

Superliga

Comentarii

Rapid a făcut o ofertă pentru un jucător aflat sub contract cu Fiorentina.

Rapid a avut o campanie intensă de transferuri, în încercarea de a prinde play-off-ul şi până acum rezultatele sunt excelente.

Printre ofertele pe care şefii Rapidului le-au făcut în perioada de transferuri a fost şi una pentru un jucător de la Fiorentina.

Rapid, ofertă pentru un jucător de la Fiorentina: ”I-am mulţumit că a venit la noi”

Oficialii echipei din Giuleşti au căutat în vară să acopere posturile pe care Adi Mutu nu avea prea multe soluţii.

Unul dintre aceste posturi a fost cel de atacant. Printre jucătorii doriţi de Rapid a fost şi tânărul Louis Munteanu, care se află sub contract cu Fiorentina, dar care nu avea şanse la echipa mare.

Toscanii au fost astfel de acord să-l împrumute şi Rapid a fost una dintre variantele de transfer pentru Louis Munteanu.

Într-un interviu eveniment cu Silviu Tudor Samuilă, Gică Hagi a recunoscut că Louis Munteanu a fost în negocieri avansate cu Rapidul, dar tânărul atacant a fost până la urmă convins să se transfere la Farul:

”Cred eu că Louis Munteanu a făcut un lucru foarte, foarte bun că a venit la noi, pentru că el este jucător de primă ligă. El este jucător de prima ligă, să joace în prima ligă, nu în liga a doua.

Nu este al meu, este al Fiorentinei, eu cred că noi îl ajutăm foarte mult, pentru că el ne-a dat foarte mult nouă, ştie asta.

Pe această cale i-am şi zis că... i-am mulţumit că a vrut să vină la noi, pentru că l-a vrut Rapidul şi a stat cu Rapidul de vorbă. A vrut să vină la noi, m-a bucurat lucrul acesta, că a avut încredere în noi şi în mine, şi mă bucur că e cu noi”, a declarat Gică Hagi pentru Orange Sport.

În vârstă de 20 de ani, Louis Munteanu s-a format la Academia Gică Hagi şi s-a transferat la Fiorentina în 2020, contra a 1,7 milioane de euro.

Tânărul atacant a jucat însă doar pentru echipa secundă a Fiorentinei, astfel că a decis să revină la Farul Constanţa, sub formă de împrumut.

În acest sezon, Munteanu este unul dintre cei mai în formă jucători ai Farului, cu 5 apariţii, două goluri şi 4 assist-uri.


 

Afla mai multe despre: munteanu 

viewscnt
Articole similare