Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

80 de milioane de euro din Premier League pentru o vedetă de la Barcelona. Ar putea fi o gură uriaşă de oxigen pentru bugetul catalanilor

80 de milioane de euro din Premier League pentru o vedetă de la Barcelona. Ar putea fi o gură uriaşă de oxigen pentru bugetul catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona poate beneficia de o gură uriaşă de oxigen din punct de vedere financiar. Noul cel mai potent club din Premier League este pregătit să facă o ofertă de 80 de milioane de euro pentru un jucător sosit în 2022 pe Camp Nou.

Barcelona are nevoie disperată de bani pentru a mai echilibra bugetul financiar, iar salvarea ar putea veni şi din vânzarea în vară a unor jucători de care Xavi se poate despărţi.

Unul dintre ei este Raphinha, om important în mandatul tehnicianului catalan. Brazilianul a sosit pe Camp Nou în 2022 şi poate pleca după numai un singur sezon.

Să vină banii din Premier League! 80 de milioane de euro pentru o vedetă de la Barcelona

Barcelona a plătit până la 58 de milioane de euro celor de la Leeds în schimbul serviciilor lui Raphinha, dar acum poate face un profit consistent.

Catalanii au primit o ofertă fabuloasă pentru internaţionalul brazilian de la noul ”El Dorado” din fotbalul mondial, Newcastle, considerat în acest moment cel mai bogat club din lume.

”Coţofenele” sunt aproape sigure de prezenţa în sezonul următor de Champions League şi au început deja căutările pentru întărirea lotului condus de Eddie Howe.

Iar unele dintre priviri s-au oprit şi asupra lui Raphinha, pentru care ar fi dispuşi să ofere 71 de milioane de lire sterline, circa 80 de milioane de euro, susţin cei de la Goal.

Aceşti bani ar fi aur curat pentru Barcelona, club care trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar şi ar putea fi forţată să vândă mai mulţi jucători în următoarea perioadă de transferuri.

De la venirea pe Camp Nou, Raphinha a fost unul dintre cei mai utilizaţi fotbalişti de Xavi. A profitat şi de faptul că nu a avut perioade de indisponibilitate cauzate de accidentări sau suspendări.

Primul său sezon, poate şi singurul, în tricoul blaugrana va rămâne ca unul inconstant, brazilianul alternând evoluţiile foarte bune cu cele mai puţin reuşite.

Până în prezent, Rahpinha a jucat 45 de meciuri la Barcelona şi a reuşit 10 goluri şi 11 pase decisive în toate competiţiile.

Cotat la 50 de milioane de euro, brazilianul cu 16 partide şi cinci goluri în naţională a mai jucat în carieră la Avai U20 (Brazilia), Vitoria Guimaraes, Sporting Lisabona, Rennes şi Leeds.

Afla mai multe despre: barcelonaraphinhapremier league 

viewscnt
Articole similare