Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea oferă 20 de milioane de euro pentru un ecuadorian! Jucătorul nu are nici măcar 16 ani: "Toate documentele sunt semnate"

Chelsea oferă 20 de milioane de euro pentru un ecuadorian! Jucătorul nu are nici măcar 16 ani: "Toate documentele sunt semnate"
Comentarii

Mijlocaşul ecuadorian Kendry Paez va împlini joi vârsta de 16 ani şi se află pe lista de transferuri a clubului englez Chelsea. Londonezii sunt dispuşi să plătească pentru Paez suma de 20 de milioane de euro.

Conform publicaţiei ecuadoriene Olé, gruparea engleză Chelsea încearcă să obţină serviciile foarte tânărului jucător şi caută o modalitate legală prin care ar putea să o facă, în condiţiile în care internaţionalul U17 ecuadorian va împlini joi 16 ani. Jurnalistul italia Fabrizio Romano a anunţat într-un tweet că „toate documentele pentru acordul Paez-Chelsea sunt semnate”, acordul a fost încheiat entru 20 de milioane de euro, iar jucătorul se va alătura echipei londoneze în anul 2025, într-un contract pe termen lung.

„Avem deja un acord cu Chelsea pentru Kendry Paez, lipsesc unele detalii de semnat. Totul este foarte avansat", a declarat marţi Santiago Morales, preşedintele clubului ecuadorian Independiente del Valle, pentru ziarul La Red.

Marţi, la vârsta de 15 ani şi 363 de zile, Kendry Paez a debutat în Copa Libertadores cu echipa sa, Independiente del Valle şi a devenit cel mai tânăr jucător ecuadorian care a evoluat în această competiţie.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare