Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Gigi Becali nu le lasă fetelor o parte din avere: "E distrugere. Asta nu le las moştenire". Ce spun copiii despre decizia luată

De ce Gigi Becali nu le lasă fetelor o parte din avere: "E distrugere. Asta nu le las moştenire". Ce spun copiii despre decizia luată

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, susţine că în câţiva ani se va retragere la o mânăstire şi că-şi va schimba total stilul de viaţă. Recent a anunţat, din nou, că vrea să dea echipa de fotbal şi a încercat să o ţină în familie. Cum fetele sale au refuzat, acţiunile societăţii au ajuns în altă parte.

Gigi Becali: "Am zis că asta nu le las moştenire copiilor, că e distrugere"

FCSB are un nou patron în acte, după ce Gigi Becali a anunţat că s-a retras din funcţiile pe care le avea în club. Mihai Stoica a ajuns preşededintele Consiliului de Administraţie, iar acţiunile FCSB au rămas în familie, la Domnica Geambazi

Însă, înainte de a vorbi cu sora sa, Gigi Becali şi-a întrebat fetele dacă vor ca FCSB să ajungă pe mâinile lor

Fetele lui Gigi Becali, Teodora, Alexandra şi Cristina, au oferit un răspuns clar, dar nici măcar afaceristul nu şi-ar fi dorit să le lase moştenire FCSB, întrucât consideră echipa de fotbal o corvoadă. 

"Am zis că nu le-o las (n.r. - echipa) moştenire copiilor, că e distrugere o echipă de fotbal. Numai eu am rezistat. Altcineva n-a rezistat. Fetele nu vor să audă", a declarat Gigi Becali, la Fanatik

"Eu zic că las echipa, dar nu vedeţi că nu pot să fac? Am simţit emoţie (n.r. - după ultimele rezultate ale FCSB)", a mai spus Gigi Becali. 

Ce moştenire importantă vor primi fetele lui Gigi Becali

Teodora şi Alexandra Becali se implică deja în afacerile familiei, iar Gigi Becali a pus palatul său celebru pe numele fetelor. 

De asemenea, copiii afaceristului au asigurată şi o avere considerabilă. 

"Eu o să le las la fete câte 20 de milioane, de 4 ori mai mult decât a lăsat Bill Gates, că el a lăsat 5 milioane. Eu le dau la fiecare fată 20 de milioane moştenire şi restul iau cu mine tot. Atât cât mă duce mintea pe mine iau cu mine şi nu iau cu mine decât făcând fapte bune: spitale şi biserici.", spunea Gigi Becali la România TV.

Dă lovitura la FCSB! Gigi Becali i-a propus un munte de bani şi a acceptat oferta. Cum l-a convins fotbalistul: "L-am chemat şi i-am zis"
 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmostenire gigi becali 

viewscnt
Articole similare