Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dă lovitura la FCSB! Gigi Becali i-a propus un munte de bani şi a acceptat oferta. Cum l-a convins fotbalistul: "L-am chemat şi i-am zis"

Dă lovitura la FCSB! Gigi Becali i-a propus un munte de bani şi a acceptat oferta. Cum l-a convins fotbalistul: "L-am chemat şi i-am zis"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că a cedat acţiunile clubului, dar încă se implică în activitatea clubului. În ultima perioadă, afaceristul a propus un contract de 30.000 de euro, care a fost acceptat pe loc de fotbalistul său preferat.

Gigi Becali l-a făcut probabil cel mai bine plătit fotbalist din România! Contractul acceptat pe loc

Forma bună arătată de unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Gigi Becali n-a rămas nerăsplătită. Florinel Coman tocmai a schimbat contractul la FCSB, iar noua înţelegere l-a făcut probabill cel mai bine plătit fotbalist din România. 

De la gândul de a-l lăsa să plece la o altă echipă, în iarna trecută, Gigi Becali a luat o decizie importantă. După ce "Mbappe" a revenit în formă, şi-a câştigat locul de titular şi a fost decisiv la FCSB în ultimele luni, afaceristul i-a mărit contractul. 

Astfel, de la 20.000 de euro, Florinel Coman a urcat la 30.000 de euro, un contract impresionant pentru Superligă, dar cu mult sub ce salariu avea Runar Sigurjonsson la CFR Cluj

„Florinel Coman nu a putut prea multe cu Craiova pentru că are acolo vânătăi. La antrenament doar l-a lovit cu mingea şi l-a durut. Are contuzie. Dar Florinel Coman e mai bun decât Florinel Coman care era. Deja e altceva. Nu mai poate fi ţinut Coman.

(n.r. – Vă veţi despărţi de el în vară?) Ca dovadă că şi-a reintrat în formă, avea salariul 20.000 de euro pe lună, i l-am făcut la 30.000 de euro. L-am chemat, pentru că trebuie să îi dai o motivaţie şi i-am zis: <<Florinel, pentru că sunt mulţumit de tine, nu mai ai 20.000 de euro, ai 30.000 de euro>>”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Florinel Coman a spus cum i s-a schimbat viaţa

Florinel Coman susţine că naşterea fetiţei, Kasia, l-a schimbat, odată cu trecerea timpului. Atacantul de la FCSB a recunoscut că este responsabil, iar acesta a dezvăluit cum s-au derulat evenimentele de la naşterea copilului său, care pare să-i fi influenţat în bine şi cariera de fotbalist. 

  • 40 de meciuri, 9 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Florinel Coman la FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorinel comancontract 

viewscnt
Articole similare