Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM. Primul transfer uriaş din vară la CFR. Clujenii aduc un fotbalist cu meciuri în naţionala României

BOOM. Primul transfer uriaş din vară la CFR. Clujenii aduc un fotbalist cu meciuri în naţionala României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj traversează o perioadă extrem de dificilă, iar după eliminarea din Cupa României, de săptămâna trecută, ardelenii sunt foarte aproape acum şi de ratarea titlului în Superligă, după cele cinci campionate consecutive cucerite.

CFR Cluj a fost învinsă, săptămâna trecută, de Sepsi şi a părăsit Cupa României. Astfel, singurul trofeu pe care îl mai pot câştiga ardelenii în actualul sezon a rămas cel din Superligă. Însă, în urma înfrângerii suferite la începutul acestei săptămâni, CFR Cluj pare acum tot mai departe de cel de-al şaselea titlu consecutiv în fotbalul românesc.

Echipa pregătită de Dan Petrescu este la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa, iar acum oficialii campioanei României şi-au conturat lista de transferuri pentru pauza de vară. Iar primul fotbalist pe care ardelenii vor să-l aducă pentru noul proiect din Gruia este chiar de la echipa care i-a scos din semifinalele Cupei României, Sepsi Sf. Gheorghe.

Conform sport.ro, Marius Ştefănescu este fotbalistul dorit insistent de CFR Cluj. Deşi şefii lui Sepsi doresc un milion de euro în schimbul mijlocaşului, oferta venită din partea clujenilor ar putea fi pe placul echipei din Sf. Gheorghe. 500 de mii de euro şi bonusuri de performanţă, aşa arată oferta pregătită de CFR pentru Marius Ştefănescu, astfel că fotbalistul cotat la un milion de euro are şanse mari să ajungă la campioana României în vara acestui an.

  • 7 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Marius Ştefănescu în cele 34 de meciuri jucate pentru Sepsi Sf. Gheorghe în actuala stagiune, în toate competiţiile
  • 1 milion de euro valorează mijlocaşul în vârstă de 24 de ani
  • 2 meciuri a bifat deja Ştefănescu pentru prima reprezentativă a României

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare