Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost amuzant!” A fost căpitan la FCSB, dar s-a distrat pe seama farsei care a făcut înconjurul lumii: ”Am trecut uşor peste” | EXCLUSIV

”A fost amuzant!” A fost căpitan la FCSB, dar s-a distrat pe seama farsei care a făcut înconjurul lumii: ”Am trecut uşor peste” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Alexandru Bourceanu (38 de ani), a fost invitatul lui Dan Udrea la emisiunea "Întrebaţi şi voi", o nouă rubrică Orange Sport, ce poate fi urmărită, în exclusivitate, pe canalul nostru de YouTube.

Meciul dintre FCSB şi Manchester City din 2016 a rămas în amintirea microbiştilor din România, nu neapărat prin prisma rezultatului castasrofal înregistrat de roş-albaştrii (0-5), ci datorită unei farse istorice, pusă la cale de fanii dinamovişti.

”Farsa secoulului”, văzută prin ochii fostului căpitan de la FCSB. ”Vreţi să vă mint?”

Suporterii FCSB de la Tribuna a II-a au primit veste înaintea meciului cu Manchester City pentru a le îmbrăca şi a forma un mesaj. La începutul meciului, îmbrăcate de suporteri, vestele au format mesajul "Doar Dinamo Bucureşti", iar episodul a făcut înconujurul planetei datorită unicităţii sale.

Alex Bourceanu a fost rezervă la meciul cu City şi a povestit cum care a fost impactul pe care l-a avut farsa dinamoviştilor asupra sa.

Fostul căpitan de la FCSB nu a fost deranjat de situaţia din tribună, ba chiar s-a amuzat şi a dezvăluit că singurul lucru care îl interesa era desfăşurarea ostilităţilor din teren, acolo unde echipa sa suferea.

”Îţi spun sincer, eu eram pe bancă şi ne uitam (n.r. cu celelalte rezerve) şi a fost ”semi-amuzant”. Vreţi să vă mint, să spun că am trăit un moment de frustarea? Frustrat eram de ceea ce am văzut pe teren.

Nu a fost extrem de plăcut, dar am trecut peste asta destul de uşor”, a spus Alex Bourceanu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbdinamomanchester cityliga campionilor 

viewscnt
Articole similare