Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost informat". FCSB, decizie drastică! Becali, dur după gestul jucătorului | EXCLUSIV

"A fost informat". FCSB, decizie drastică! Becali, dur după gestul jucătorului | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Rachid Bouhenna (31 de ani) va fi amendat după gestul pe care l-a făcut în timpul meciului UTA - FCSB 2-2, prin care şi-a atras eliminarea de pe teren. Mihai Stoica a anunţat, la Orange Sport, că jucătorul "a fost informat" cu privire la decizia pe care a luat-o FCSB în privinţa sa.

FCSB îl va amenda pe Rachid Bouhenna, fundaşul central eliminat de Adrian Cojocaru după ce aplaudat ironic o decizie a arbitrului de la meciul UTA - FCSB 2-2, din Cupa României. Mihai Stoica a anunţat, sâmbătă, la Orange Sport că stafful l-a informat pe jucător despre faptul că regulamentul de ordine interioară va fi aplcat şi va primi o amendă.

"A fost informat". FCSB, decizie drastică! Becali, dur după gestul jucătorului | EXCLUSIV

Într-un final nebun de meci, în UTA - FCSB 2-2 în Cupa României, Adrian Cojocaru a dictat trei eliminări în tabăra "roş-albaştrilor". Sarabanda eliminărilor a început cu Rachid Bouhenna, trimis la cabine după ce a văzut două galbene la aceeaşi fază, ultimul pentru că a aplaudat ironic arbitrul.

Risto Radunovic şi Octavian Popescu au fost, la rândul lor, eliminaţi de Adrian Cojocaru, dar FCSB îl va amenda doar pe Bouhenna. Astfel, Gigi Becali taie-n carne vie după gestul prostesc al lui Rachid Bouhenna, jucător aflat oricum în dizgraţia patronului de la "roş-albaştrilor".

În direct la Orange Sport, sâmbătă, Mihai Stoica a anunţat că Rachid Bouhenna a fost informat că "regulamentul de ordine interioară" va fi aplicat şi va primi o amendă din partea clubului. Expertul Orange Sport nu a specificat, însă, şi suma cu care fundaşul va fi amendat: "A fost deja informat. E regulamentul de ordine interioar, nu e nimic special", a spus Mihai Stoica.

Imediat după meciul de la Arad, 2-2 cu UTA în Cupa României, Mihai Stoica anunţase la Orange Sport că Bouhenna va fi amendat.

"Bouhenna va plăti amendă. Radunovic nu va fi sancţionat. Pot să îi reproşez, că are experienţă, dar dacă ar fi dat fault la Musi, nu mai era niciun cartonaş. Lui Octavian Popescu n-ai ce să-i spui, era minutul 94, se duce să-l oprească pe ăla", a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Rachid Bouhenna a strâns doar 423 de minute în şapte partide din toate competiţiile sezonului la FCSB.

Afla mai multe despre: rachid bouhennaamendafcsbdeciziemihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare