Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 3 dintr-un foc! "Pachet" pentru titlu. Becali, transferuri-bombă la FCSB!

BREAKING | 3 dintr-un foc! "Pachet" pentru titlu. Becali, transferuri-bombă la FCSB!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) pregăteşte campania de transferuri a FCSB din ianuarie 2023, atunci când se va deschide următoarea fereastră de mercato în România. Becali vrea 3 jucători dintr-un foc, "pachet" pentru titul din Superligă, primul după opt ani de pauză pentru formaţia "roş-albaştră".

Revirimentul echipei lui Nicolae Dică o bagă pe FCSB în lupta pentru titlul de campioană, iar Gigi Becali pregăteşte campania de transferuri şi vrea 3 jucători dintr-un foc! "Pachetul" pentru titlu îi conţine pe Juan Bauza (26 de ani) şi Arnold Garita (27 de ani), dar şi un fundaş central.

BREAKING | 3 dintr-un foc! "Pachet" pentru titlu. Becali, transferuri-bombă la FCSB!

Juan Bauza se află pe lista de transferuri a FCSB încă din vară, când Gigi Becali a încercat să-l ia de la FCU Craiova 1948. Potrivit site-ului 3minute.net, Gigi Becali n-a renunţat la dorinţa de a-l transfera pe Bauza, dar mai vrea un fotbalist din Superligă. Bauza e scump la preţ şi are o clauză de reziliere uriaşă.

Arnold Garita a intrat, recent, pe lista de transferuri a FCSB, Gigi Becali fiind cel care a pus ochii pe atacantul de la FC Argeş. Vârful de atac din Camerun l-a impresionat pe Becali în duelurile cu FCSB şi U Craiova, astfel că omul de afaceri va încerca să-l transfere, dacă se va înţelege la preţ cu conducătorii piteştenilor.

În plus, pe lângă cei doi, FCSB vrea să mai transfere şi un fundaş central. Pe lângă Cristea, care va reveni după o accidentare gravă, Gigi Becali a anunţat că mai vrea încă un fundaş central care să dea siguranţă apărării. La capitolul fundaşi centrali, FCSB punctează şi la plecări: Rachid Bouhenna.

Astfel, lista de transferuri a FCSB, pentru perioada de mercato de iarnă, conţine trei jucători, Bauza, Garita şi un fundaş central pe care, încă, Gigi Becali nu l-a ales.

Afla mai multe despre: gigi becali transferuri fcsbfcsb transferurigigi becali transferurigigi becali fcsbfcsb juan bauzafcsb arnold garita 

viewscnt
Articole similare