Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost penalty la Dugandzic?”. Răspunsul lui Adi Mutu: ”Nu sunt surprins. Am meritat victoria”

”A fost penalty la Dugandzic?”. Răspunsul lui Adi Mutu: ”Nu sunt surprins. Am meritat victoria”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (43 de ani) a tras concluziile după victoria înregistrată de Rapid Bucureşti în faţa campioanei CFR Cluj. Tehnicianul formaţiei giuleştene a analizat prestaţia jucătorilor săi şi a fost de părere că cele trei puncte sunt pe deplin meritate.

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 metri pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0.

CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. Rapid a preluat conducerea tot din penalty în minutul 71.

De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat.

”A fost penalty la Dugandzic?”. Răspunsul lui Adi Mutu: ”Nu sunt surprins. Am meritat victoria”

La finalul meciului, Adi Mutu s-a arătat bucuros pentru evoluţia elevilor săi şi rezultatul final, subliniind că obiectivul imediat al Rapidului este calificarea în play-off-ul Superligii.

”Două echipe puternice fizic. Mă bucur şi îmi felicit băieţii, am meritat victoria. De la nivelul gazonului era foarte greu să văd, mă bucuram. Nu sunt surprins (n.r. că nu s-a dus să verifice la VAR), trebuie să răspundă cei care se ocupă de arbitraj.

Rapid a jucat foarte bine, ambiţie foarte mare, am jucat foarte bine. Mai sunt lucruri la care mai trebuie să lucrăm. Aşteptăm nişte răspunsuri ca să vedem la ce nivel suntem. Trebuie să ne ridicăm la nivelul de maturitate al CFR-ului, la pragmatismul lor. 

Cred că asta e viaţa antrenorilor, azi eşti fericit, mâine eşti tris. Îi urez baftă joi lui Petrescu. Mă bucur că apreciază jocul nostru. 

(n.r. despre derby-ul cu FCSB) Moralul este bun, două meciuri diferite. Am timp să mă gândesc de mâine. acum savurez şi eu această victorie. Obiectivul nostru e play-off-ul”, a declarat Mutu, după meci.

Rapid are 32 de puncte în clasament şi este pe locul secund, la cinci puncte de Farul Constanţa, după 16 etape.

Afla mai multe despre: rapidmutu 

viewscnt
Articole similare