You are here:

A lăsat fotbalul şi s-a apucat de baschet. Are aproape 500 de meciuri în Top 5 ligi, un trofeu Europa League, dar ”visul meu e să joc în NBA”

A lăsat fotbalul şi s-a apucat de baschet. Are aproape 500 de meciuri în Top 5 ligi, un trofeu Europa League, dar ”visul meu e să joc în NBA”
Comentarii

Un jucător care a adunat aproape 500 de meciuri în Top 5 campionate şi a cucerit un trofeu Europa League s-a apucat de baschet.

Francezul Etienne Capoue, rămas fără echipă de la plecarea de la Villarreal, s-a reconvertit la baschet

Fără club de când a plecat de la Villarreal, internaţionalul francez Etienne Capoue (7 selecţii) este în discuţii cu un club spaniol de baschet care evoluează în a patra divizie.

De câteva zile, el se antrenează cu clubul spaniol de divizia a treia CB Jovens L'Eliana, potrivit publicaţiei spaniole Relevo.

Francezul nu are încă o licenţă federală pentru a juca în meciuri oficiale, dar se poate antrena şi juca în meciuri amicale.

”Visul meu din copilărie a fost să joc baschet în NBA. A fost visul meu. Dar este încă visul meu, nu-i aşa? Nu ştiu ce se va întâmpla”, a dezvăluit el în toaman anului trecut.

În vârstă de 36 de ani, Capoue a mai jucat de-a lungul carierei la Toulouse, Tottenham şi Watford, înainte de a ajunge la Villarreal, în ianuarie 2021.

De-a lungul carierei, Capoue a adunat 460 de meciuri în top cinci campionate din Europa: 180 în Premier League, 174 în Ligue 1 şi 106 în La Liga.

De asemenea, el a cucerit şi trofeul Europa League cu Villareal, în 2021, fiind desemnat chiar cel mai bun jucător al acelei finale cu Manchester United.

Afla mai multe despre: etienne capouevillarealla ligapremier leagueligue 1europa league 

viewscnt
Articole similare