You are here:

Fără permis de conducere jumătate de an! Lovitură uriaşă încasată de căpitanul lui Chelsea, campion mondial

Fără permis de conducere jumătate de an! Lovitură uriaşă încasată de căpitanul lui Chelsea, campion mondial

Chelsea

Comentarii

Enzo Fernandez (23 de ani), căpitanul lui Chelsea şi campion mondial cu Argentina, a rămas fără permis de conducere timp de o jumătate de an.

Enzo Fernandez, fără permis de conducere jumătate de an. Ce amendă va plăti

Mijlocaşul echipei Chelsea, Enzo Fernandez, a rămas fără permis de conducere timp de şase luni din cauza unor încălcări ale codului rutier în Ţara Galilor, relatează AP.

Fernandez, în vârstă de 23 de ani, nu s-a prezentat miercuri în faţa instanţei pentru pronunţarea sentinţei. El a fost găsit vinovat la începutul acestui an pentru două acuzaţii legate de incapacitatea de identificare a şoferului unui Porsche Cayenne.

Şoferul maşinii ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului în oraşul Llanelli la finalul anului trecut şi ar fi fost prins cu viteză excesivă în Swansea în decembrie anul trecut. Nu s-a dovedit că Enzo Fernandez era şoferul vehiculului.

Enzo Fernandez, care a jucat marţi pentru Argentina în Columbia (1-2), era proprietarul înregistrat al vehiculului, dar nu a răspuns la solicitările de informaţii ale poliţiei.

De asemenea, el trebuie să plătească 3.020 de lire sterline (4.000 de dolari) reprezentând penalităţi şi costuri.

La începutul anului 2023, Chelsea plătea 121 de milioane de euro celor de la Benfica Lisabona pentru a-l lua pe atunci pe proaspătul campion mondial cu Argentina.

Afla mai multe despre: enzo fernandezchelseapremier league 

viewscnt
Articole similare