You are here:

VIDEO | ”Ar fi fantastic”. Clubul uriaş pe care îl poate prelua un antrenor italian liber de contract: ”Nebun”

VIDEO | ”Ar fi fantastic”. Clubul uriaş pe care îl poate prelua un antrenor italian liber de contract: ”Nebun”

Serie A

Comentarii

Maurizio Sarri (65 de ani) ar putea reveni pe banca tehnică, de această dată la cârma uneia dintre cele mai galonate cluburi din istoria fotbalului mondial.

Marele vis al lui Sarri: să o antreneze pe Boca Juniors

Maurizio Sarri este liber de contract acum, după despărţirea de Lazio produsă în timpul sezonului trecut.

Dar nu vrea să stea foarte mult timp în afara fenomenului fotbalistic şi a băncii tehnice de la marginea terenului.

Sunt şanse ca antrenorul italian să o preia pe Boca Juniors. Însuşi Maurizio Sarri a explicat cât de mult şi-ar dori să fie antrenorul unuia dintre cele mai titrate cluburi din fotbalul mondial.

”Să devin noul antrenor al celor de la Boca Juniors ar fi un vis pentru mine. Este un vis nebun, nu ştiu dacă va fi realizabil, dar mi-aş dori să am şi eu şansa de a o antrena pe Boca într-o zi.

Să fii antrenor la Boca Juniors pe La Bombonera ar fi fantastic”, a declarat Sari, conform conaţionalului său din presa sportivă mondială, Fabrizio Romano.

Maurizio Sarri le-a antrenat, de-a lungul carierei, pe: Sangiovannese, Avellino, Hellas Verona, Perugia, Grosseto, Alessandria, Sorrento, Empoli, Napoli, Chelsea, Juevntus şi Lazio.

Boca Juniors este unul dintre cele mai importante cluburi din Argentina, America de Sud, dar şi din fotbalul mondial, cu o ”zestre” de zeci de trofee, printre care şase Copa Libertadores, trei Cupe Intercontinentale şi 35 de titluri în Argentina.

Clubul din Buenos Aires este cunoscut, printre altele, mai ales pentru atmosfera ireală creată de fanii foarte pasionali la meciurile de pe ”La Bombonera”.

Afla mai multe despre: serie amaurizio sarriboca juniors 

viewscnt
Articole similare