Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat contra FCSB-ului şi l-a impresionat pe Mihai Stoica: ”Mi se pare de acelaşi profil cu Rrahmani, de care s-a vorbit atât de mult” | EXCLUSIV

A marcat contra FCSB-ului şi l-a impresionat pe Mihai Stoica: ”Mi se pare de acelaşi profil cu Rrahmani, de care s-a vorbit atât de mult” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport după meciul dintre FCU Craiova 1948 şi Sepsi OSK şi a vorbit despre unul dintre jucătorii din tabăra formaţiei oltene. Este vorba despre atacantul în vârstă de 21 de ani, Vladislav Blănuţă.

FCU Craiova 1948 a câştigat meciul de pe teren propriu cu Sepsi OSK, scor 2-1, în etapa a 17-a a Superligii României.

Primul gol al oltenilor a fost marcat de Vladislav Blănuţă, un nume care nu spune foarte multe la ora actuală, dar se face din ce în ce mai cunoscut.

În partida cu Sepsi, atacantul în vârstă de 21 de ani a mai lovit de două ori bara laterală, fiind astfel unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul din Bănie.

Este a doua etapă la rând în care Blănuţă marchează. În runda precedentă, a înscris chiar împotriva celor de la FCSB, pe Arena Naţională (1-2).

”S-a vorbit atât de mult de Rrahmani, dar cred că ar trebui să se vorbească şi despre el”

Recent, Vladislav Blănuţă a devenit eligibil pentru a putea reprezenta România la nivel de echipă naţională, dar şi pentru regula U21 din Superliga României.

Iar atacantul născut în Republica Moldova a fost lăudat de Mihai Stoica, iar expertul Orange Sport l-a asemănat pe acesta cu Albion Rrahmani, atacantul Rapidului accidentat în momentul de faţă.

”Mie mi-a plăcut Blănuţă în seara asta. S-a vorbit atât de mult de Rrahmani, pe bună dreptate, că a marcat şase goluri, trei duble, dar mie mi se pare Blănuţă jucător de acelaşi profil, de care cred că ar trebui să înceapă să se vorbească.

Acolo (n.r. la golul marcat contra FCSB-ului) e execuţie de fotbalist. La 1,90 şi ceva, e longelin. Mie mi-a plăcut. Prima oară când s-a vorbit să i se dea cetăţenie, am zis <<hai, mă...>>, dar nu e rău.

Sunt fotbalişti care şi în decursul unui campionat pot creşte, aşa cum sunt unii care par că au uitat fotbalul la un moment dat.

Vladislav Blănuţă a fost cumpărat definitiv de FCU Craiova 1948 în vara acestui an, cu 250.000 de euro, de la italienii de la Pescara, după ce moldoveanul fusese împrumutat în sezonul trecut în Bănie.

Atacantul a fost şi în curtea celor de la Rapid, dar în 2019 s-a mutat în Italia, unde s-a alăturat Pescarei şi a stat trei ani.

În actualul sezon, Blănuţă a jucat 12 meciuri în toate competiţiile şi a reuşit două goluri.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicafcu craiovavladislav blanuta 

viewscnt
Articole similare