Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abia aşteaptă să evolueze pentru România! Prima reacţie a atacantului care a primit cetăţenia: ”Suporterilor le doresc răbdare”

Abia aşteaptă să evolueze pentru România! Prima reacţie a atacantului care a primit cetăţenia: ”Suporterilor le doresc răbdare”

Echipa națională

Comentarii

Jucătorul celor de la FCU Craiova, Vladislav Blănuţă (21 de ani), a oferit prima reacţie după ce a primit confirmarea din partea FIFA că este eligibil pentru naţionala de fotbal a României.

Vladislav Blănuţă a devenit eligibil pentru a putea reprezenta România la nivel de echipă naţională, dar şi pentru regula U21 din Superliga României.

Blănuţă, fericit după vestea primită astăzi: ”Abia aştept să joc. Suporterilor le doresc răbdare”

Atacantul legitimat la FCU Craiova a oferit şi prima reacţie după anunţul făcut public astăzi de clubul din Bănie.

Acesta s-a arătat extrem de bucuros pentru decizia cu privire la viitorul său fotbalistic şi speră să confirme aşteptările pe care suporterii le au de la el.

”Sunt şi eu fericit pentru decizia de la FIFA. Abia aştept să joc ca U21 în SuperLigă şi sper să ajut echipa cu cât mai multe realizări, să facem o figură frumoasă şi să ne revenim. Asta îmi doresc, să muncim împreună.

Am fost mult pe gânduri, am vorbit şi cu familia, nu a fost o decizie grea. Sper ca România să îmi ofere un viitor mai strălucit.

Sunt de un an şi o lună (n.r. la FCU Craiova), am învăţat multe chestii. E prima mea experienţă la nivel de liga 1. Am învăţat multe de la echipă, de la coechipieri.

Am aflat şi eu cu câteva minute înainte de antrenament. Am fost binedispus. Suporterilor de la echipă le doresc răbdare. Lucrurile mari nu se fac repede, ci cu greu şi cu muncă.

La fel şi echipei naţionale, să aibă răbdare şi eu să am perseverenţa să pot mai mult”, a declara Blănuţă, pentru pagina de Facebook a celor de la FCU Craiova.

Cumpărat definitiv în vara acestui an de FCU Craiova, Vladislav Blănuţă a fost pănă acum internaţional de tineret al Republicii Moldova, înainte de a primi ”undă verde”de la FIFA că a devenit disponibil pentru naţionala României.

Afla mai multe despre: echipa nationalavladislav blanutafcu craiovaromania 

viewscnt
Articole similare