Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A rupt contractul şi a plecat de la FCSB! Antrenorul, discuţie decisivă cu Becali: "Eşti prost"

A rupt contractul şi a plecat de la FCSB! Antrenorul, discuţie decisivă cu Becali: "Eşti prost"

FCSB

Comentarii

Între octombrie 2011 şi martie 2012, Ilie Stan a fost antrenorul FCSB, dar după o discuţie cu Gigi Becali a rupt contractul şi a plecat de la echipă, din cauza unor motive personale. "Iliesta" era foarte iubit de suporterii roş-albaştri în perioada cât a antrenat FCSB şi, cu toate acestea, a ales să plece.

Deşi era pe val la FCSB, cu o echipă care juca un fotbal plăcut - aflată în reconstrucţie -, Ilie Stan a ales să plece de la FCSB. Gigi Becali a încercat să-l convingă pe antrenor să rămână în continuare, dar "Iliesta" a ales să rupă contractul cu FCSB din cauza unor motive personale pe care i le-a dezvăluit lui Becali.

A rupt contractul şi a plecat de la FCSB! Antrenorul, discuţie decisivă cu Becali: "Eşti prost"

Ilie Stan a anternat FCSB între octombrie 2011 şi martie 2012, timp de 22 de meciuri, cu o medie de 1,68 puncte câştigate pe meci.

La mai bine de 10 ani de la plecarea sa de la FCSB, Ilie Stan şi-a adus aminte de modul în care i-a părăsit pe "roş-albaştri"

"Eu nu am avut probleme la Steaua, cu Gigi Becali. Problemele sunt la intermediar, la omul dintre tine şi patron. Nu am nimic împotrivă să explic patronului care sunt problemele, cum văd lucrurile. Atunci, la FCSB, nu a fost cazul, nu era MM Stoica, nu era nimeni. Pur şi simplu am discutat cu Gigi Becali şi ne-am despărţit.

Gigi a fost supărat pe decizia care am luat-o, eu am adus 50.000 de oameni în tribune. Juca pe la Cluj sau pe unde apuca, situaţia era cumva asemănătoare cu ce este acum. Apoi am venit eu şi, pe Arena Naţională, au venit zeci de mii de oameni, cu Rapid, cu CFR. Suporterii veneau alături de noi, prin joc, prin spiritul care l-am adus. Când i-am zis că plec, s-a supărat. A zis „eşti prost, unde pleci, acum cum joacă echipa, păi ne băteam cu 5-6 echipe, acum e doar cu CFR-ul. Suporterii te iubesc, strigă mereu stadionul”. Dar i-am zis motivele şi nu a mai comentat", a declarat Ilie Stan, conform playsport.ro.

Gloria Buzău, Victoria Brăneşti, CS Mioveni, FCSB, Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Braşov, Zakho, Farul, Al Shamal,  ASA Târgu Mureş şi Foolad sunt echipele antrenate de Ilies Stan în carieră.

Afla mai multe despre: ilie stanantrenorfcsbcontractgigi becali 

viewscnt
Articole similare