Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A semnat". CFR, transfer gratis de la o rivală din Liga 1! Petrescu, în culmea fericirii

"A semnat". CFR, transfer gratis de la o rivală din Liga 1! Petrescu, în culmea fericirii

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit un transfer gratis de la o rivală din Liga 1. Campioana României l-a transferat pe Christopher Braun (30 de ani), fundaşul dreapta de la FC Botoşani, care va sosi gratis în Gruia, la vară, când îi expiră contractul. Braun a fost dorinţa expres a lui Dan Petrescu, antrenorul din Gruia.

"A semnat". CFR, transfer gratis de la o rivală din Liga 1! Petrescu, în culmea fericirii

În căutarea unui fundaş dreapta cu un fizic bun şi experimentat, Dan Petrescu fiind cunoscut pentru faptul că lucrează foarte bine cu jucători maturi, de 30 sau peste 30 de ani, CFR Cluj s-a oprit la varianta Christopher Braun. Apărătorul a impresionat la FC Botoşani, sub comanda lui Marius Croitoru, şi a atras atenţia CFR-ului prin evoluţiile sale.

CFR Cluj a profitat de faptul că Braun este în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani şi l-a convins pe fundaşul dreapta să se transfere şi să smneze cu campioana României încă din această iarnă. Fundaşul dreapta se va alătura lotului condus de Dan Petrescu, însă, în vară.

În direct la Telekom Sport, Marius Croitoru a vorbit despre faptul că fundaşul Christopher Braun a semnat cu CFR Cluj şi va fi jucătorul celor din Gruia începând din iulie 2022. Croitoru are de gând să-l folosească pe Christopher Braun titular până în ultima zi de contract la FC Botoşani. "Braun, chiar dacă a semnat cu CFR de la vară, va juca până în ultima secundă a acestui campionat", a spus Marius Croitoru, la Telekom Sport.

Antrenorul FC Botoşani a declarat că nu a fost supărat de faptul că Braun a semnat cu CFR Cluj chiar înainte de meciul direct. Marius Croitoru a spus că se bucură că fotbalistul va câştiga mai mult de la vară încolo, când va merge la CFR Cluj liber de contract: "Nu, n-am fost supărat. Sunt bucuros când un jucător semnează pe un salariu mai mare. Nu m-a deranjat deloc", a mai spus Marius Croitoru, la Telekom Sport.

Christopher Braun este tipul de jucător pe placul lui Dan Petrescu. Fundaşul dreapta are un fizic foarte bun şi are vârsta propice pentru performanţă. La CFR Cluj, Braun îi va avea concurenţi pe post pe Cristian Manea şi pe Mateo Susic, fundaşii dreapta din lotul lui CFR Cluj.

Sosit la FC Botoşani liber de contract după ce evoluase ultimată în Grecia, la OFI Creta, în octombrie 2020, Christopher Braun a adunat 24 de meciuri, un gol şi trei pase de gol în toate competiţiile acestui sezon pentru FC Botoşani. Per total, fundaşul a strâns 50 de partide, un gol şi patru assist-uri.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Christopher Braun în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: christopher brauntransferfc botosanicfr clujmarius croitoru 

viewscnt
Articole similare