Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat, dar trebuie să mai aştepte. Probleme cu înlocuitorul lui Compagno: ”Din octombrie”. Mititelu, încă un transfer: ”Sunt şanse mari”

A semnat, dar trebuie să mai aştepte. Probleme cu înlocuitorul lui Compagno: ”Din octombrie”. Mititelu, încă un transfer: ”Sunt şanse mari”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a reuşit să aducă un înlocuitor pentru Compagno, dar Adrian Mititelu a anunţat că acesta încă nu poate să evolueze şi a detaliat ce fel de probleme există la mijloc.

FC U Craiova a reuşit să dea lovitura şi să îl transfere pe Jibril Ibrahim, golgheterul la zi din campionatul Moldovei în actualul sezon, cu şase goluri în şapte partide, pentru FC Sfântul Gheorghe.

Atacantul de 19 ani va trebui să-l facă uitat pe Andrea Compagno, italianul care a fost principalul om de gol al oltenilor în ultimele două sezoane. Acesta însă a plecat la FCSB.

A semnat, dar încă nu poate juca. Probleme cu înlocuitorul lui Compagno: ”Din octombrie”

Totuşi, Adrian Mititelu a anunţat că Jibril Ibrahim va putea evolua pentru FC U Craiova abia din luna octombrie. Contractul a fost semnat la Chişinău, în prezenţa lui Mititelu Jr, iar problema este cauzată de formalităţile mai complicate în cazul jucătorilor extracomunitari.

”Jucătorul se află încă în Moldova. A semnat contractul la Chişinău, în prezenţa fiului meu. Abia miercuri îi luăm viza.

Apoi mai durează două-trei săptămâni până îi obţinem autorizaţia de muncă. Va putea juca, probabil, după pauza pentru meciurile naţionalei. Din octombrie”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Gsp.

Totodată, patronul Craiovei a anunţat că mai negociază cu încă un atacant, de data aceasta din Italia.

”Suntem în tratative avansate pentru un vârf din Italia. Sunt şanse mari să semnăm. Este un jucător bun.

Sunt convins că ne calificăm în play-off, dar ne trebuie şi o bancă de rezerve bună. Ne mai trebuie 4-5 jucători”, a adăugat finanţatorul din Bănie.

Afla mai multe despre: craiovaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare