Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit, a dat lovitura la debut, dar a rămas dator. Adi Mutu, despre criza de formă a unui jucător adus în această vară: ”E foarte important”

A venit, a dat lovitura la debut, dar a rămas dator. Adi Mutu, despre criza de formă a unui jucător adus în această vară: ”E foarte important”

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit despre unul dintre jucătorii sosiţi în această vară la Rapid.

Rapid l-a adus pe Marko Dugandzic de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Atacantul croat a avut un impact imediat. Chiar la primul său meci, împotriva rivalei FCSB, a marcat un gol şi a contribuit şi cu o pasă decisivă la victoria giuleştenilor cu scorul de 2-0.

Adi Mutu, despre criza de formă a unui jucător adus în această vară: ”E foarte important”

Totuşi, de la duelul respectiv, care a avut loc la data de 24 iulie, Marko Dugandzic nu a mai reuşit nicio contribuţie ofensivă pentru formaţia pregătită de Adi Mutu.

Vârful de 28 de ani a jucat în toate meciurile care au urmat după aceea, patru la număr, cu Universitatea Craiova, FC Argeş, Petrolul Ploieşti şi UTA Arad, dar nu a reuşit să se lipească la gol.

Întrebat dacă a avut vreo discuţie cu Dugandzic, Mutu nu a părut să fie îngrijorat de acest aspect şi a dat de înţeles că este foarte mulţumit de atacantul său până în momentul de faţă.

”E foarte important golul pentru un atacant, şi pentru mine, şi pentru noi ca echipă pentru că poate să aducă puncte. Dar la fel de important e şi munca pe care o depune în teren şi faptul că ne ajută foarte mult fiind un atacant puternic.  

Eu sunt foarte mulţumit de Marko până acum”, a declarat Mutu, la conferinţa de presă dinaintea meciului dintre Rapid şi Sepsi.

Afla mai multe despre: adi muturapiddugandzic 

viewscnt
Articole similare