Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit şi răsplata pentru George Puşcaş. Cum a fost recompensat de italieni pentru golurile date pe bandă rulantă

A venit şi răsplata pentru George Puşcaş. Cum a fost recompensat de italieni pentru golurile date pe bandă rulantă

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a fost desemnat jucătorul lunii la Pisa, după ce a marcat patru goluri în şase meciuri.

Sosit în iarnă în Italia, George Puşcaş a renăscut în Serie B după experienţa pe care a avut-o în fotbalul din Anglia, la Reading.

Ajuns la Pisa, atacantul român a început să facă ceea ce ţine de fişa postului, respectiv să introducă mingea în plasă.

George Puşcaş, desemnat jucătorul lunii aprilie la Pisa

Revenind la forma bună dinaintea experienţei de la Reading, Puşcaş a ajutat-o pe Pisa să încheie sezonul pe o poziţie care îi asigură calificarea în play-off-ul pentru promovarea în Serie A.

De când a revenit în a doua divizie din Italia, vârful de 26 de ani a marcat opt goluri şi a livrat o pasă decisivă în 18 apariţii pentru echipa sa.

Prestaţiile sale i-au impresionat pe italieni, care l-au recompensat cu un premiu.

George Puşcaş a fost desemnat jucătorul lunii aprilie la Pisa, datorită celor patru goluri marcate în respectivul interval de timp.

Cu reuşitele în poarta celor de la Benevento (1-5), Perugia (1-1) şi "dubla" cu Como (3-1), internaţionalul român a fost cel mai prolific jucător al formaţiei Pisa.

George Puşcaş este împrumutat la Pisa de la Reading, cu opţiune de cumpărare definitivă în această vară de cinci milioane de euro, dar formaţia italiană trebuie să promoveze în Serie A.

Pisa a încheiat sezonul de Serie B pe locul trei, ratând astfel promovarea directă în Serie A. Totuşi, va disputa meciuri de baraj pentru a ajunge pe prima scenă a fotbalului din Italia.

Lecce şi Cremonese au obţinut biletele pentru promovarea în Serie A, după ce s-au clasat pe primele două poziţii la finalul sezonului din a doua divizie italiană.

Afla mai multe despre: george puscaspisa 

viewscnt
Articole similare