Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă de ultim moment la FCSB! Ce problemă a suferit ”azi dimineaţă”. Riscă să rateze şi meciurile echipei naţionale | NEWS ALERT

Absenţă de ultim moment la FCSB! Ce problemă a suferit ”azi dimineaţă”. Riscă să rateze şi meciurile echipei naţionale | NEWS ALERT

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o lovitură dură înainte de duelul cu rivalii de la Universitatea Craiova. Un titular din defensivă a suferit o problemă medicală de ultim moment, astfel că a devenit indisponibil pentru partida de sâmbătă şi riscă să rateze şi meciurile imediate ale echipei sale naţionale.

FCSB o va întâlni pe Universitatea Craiova sâmbătă, 18 martie, de la ora 20:00, în prima etapă din play-off. Meciul va putea fi urmărit pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Absenţă de ultim moment la FCSB! Ce problemă a suferit ”azi dimineaţă”. Riscă să rateze şi meciurile echipei naţionale | NEWS ALERT

Dar vicecampioana are o problemă de lot de ultim moment. Fundaşul central Joonas Tamm a devenit incert pentru partida cu oltenii conduşi de Eugen Neagoe.

Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a dezvăluit că apărătorul estonian are febră, după ce azi dimineaţă a înregistrat o temperatură foarte mare.

Din cauza acestei probleme, Tamm riscă să rateze şi meciurile naţionalei Estoniei de la finalul acestei luni.

”Tamm are gripă tip B şi cu febră. Nu ştiu dacă la echipa naţională va pleca cu problemele astea. El e singurul cu probleme, nu va fi în lot. Nici Omrani, care se pregăteşte separat.

Ieri s-a antrenat Tamm, doar soţia şi copilul aveau ceva probleme. Azi dimineaţă, avea 38,2 (n.r. grade). Acum a primit rezultatul, gripă tip B”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB începe play-off-ul de pe locul 3, cu 29 de puncte după înjumătăţire. Primele două clasate, Farul şi CFR, au trei puncte mai mult, astfel că lupta la tilu în acest sezon de Superligă este deschisă oricărui scenariu.

Joonas Tamm a ajuns la FCSB la începutul sezonului. Adus liber de contract vara trecută, chiar la recomandarea lui Mihai Stoica, fundaşul estonian a devenit repede unul dintre pionii principali ai roş-albaştrilor.

A jucat 28 de meciuri, dintr-un total de 30, în acest sezon de Superligă, pentru FCSB, şi şi-a trecut de trei ori numele pe lista marcatorilor. În toate competiţiile, Tamm a evoluat în 37 de meciuri pentru bucureşteni.

Joonas Tamm este şi internaţional estonian, fiind declarat cel mai bun jucător al anului 2022 al ţării de origine.

În vârstă de 31 de ani, Tamm a adunat 52 de partida în naţionala Estoniei, reuşind şi patru goluri. Este evaluat la 800.000 de euro de site-urile de specialitate.

Totodată, Mihai Stoica l-a inclus pe Tamm în echipa sa ideală a sezonului regular din Superligă. În viziunea oficialului de la FCSB, estonianul face pereche în centrul defensivei cu Yuri, fundaşul campioanei CFR.

Afla mai multe despre: fcsbtamm 

viewscnt
Articole similare