Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentarea lui Ianis Hagi, şansă nesperată pentru un fotbalist român! Rangers vrea un alt ”tricolor” în locul fiului ”Regelui”

Accidentarea lui Ianis Hagi, şansă nesperată pentru un fotbalist român! Rangers vrea un alt ”tricolor” în locul fiului ”Regelui”

Transferuri

Comentarii

Ianis Hagi s-a accidentat şi a fost supus unei operaţii, urmând să stea pe bară în jur de jumătate de an.

La meciul din Cupa Scoţiei dintre Rangers şi Stirling, Ianis Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucişate ale genunchiului şi va fi indisponibil pentru restul sezonului.

Internaţionalul român a fost deja supus unei operaţii, urmând acum o lungă perioadă de recuperare, iar Rangers ia în considerare opţiunile pentru înlocuirea sa.

Pe finalul perioadei de mercato, scoţienii îi caută un înlocuitor temporar lui Ianis Hagi, iar numele unui alt fotbalist român a fost adus în conversaţie.

Accidentarea lui Ianis Hagi, şansă nesperată pentru un fotbalist român

Conform presei scoţiene, Olimpiu Moruţan este printre fotbaliştii pe care Rangers îi ia în considerare pentru a suplini absenţa lui Ianis Hagi.

Românul s-a transferat la Galata în vară şi, în ciuda faptului că a avut clipe în care a demonstrat că are potenţial, nu a impresionat în Turcia.

Başkanii de la Galata se gândesc să scape de ”tricolor”, mai ales după plecarea lui Fatih Terim, şi ar fi dispuşi să ia în calcul o ofertă din partea campioanei Scoţiei.

După lungi negocieri între FCSB şi fosta campioană a Turciei, Moruţan a ajuns la Istanbul pentru 4,1 milioane de euro, confrom transfermarkt, în ciuda faptului că Gigi Becali voia 10 milioane pentru acesta.

Prestaţiile sale din debutul acestui sezon l-au dezamăgit pe latifundiar, care a fost fericit să îşi vândă una dintre perle chiar şi pentru mai puţin de jumătate din suma dorită iniţial.

În Turcia, fotbalistul a reuşit să însumeze 26 de partide, în care a reuşit să puncteze de trei ori şi să ofere cinci pase decisive.

Chiar dacă a jucat aproape 30 de meciuri pentru Galata, multe dintre apariţiile lui Moruţan în tricoul turcilor au venit de pe bancă, iar fanii au fost dezamăgiţi de aportul său.

Cu Galatasaray mai aproape de locurile de retrogradare decât de poziţiile ce duc în cupele europene, formaţia turcă va prefera să se bazeze pe fotbalişti experimentaţi în Super Lig.

Astfel că Moruţan ar putea alege să se transfere în Scoţia, chiar şi sub formă de împrumut, mai degrabă decât să stea pe bancă.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare