adplus-dvertising
You are here:

Accidentul vestimentar care i-a făcut pe patinatorii din Franţa să piardă medalia de aur olimpică: "Costumul meu s-a deschis"

Accidentul vestimentar care i-a făcut pe patinatorii din Franţa să piardă medalia de aur olimpică: "Costumul meu s-a deschis"galerie foto
Comentarii

Patinătoarea franceză Gabriella Papadakis şi-a expus, din greşeală, zona intimă a sânilor şi a fost penalizată de juriu la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang din 2018.

Accidentul vestimentar care a costat perechea franceză medalia de argint la JO de iarnă din 2018

Gabriella Papadakis a suferit un accidentar vestimentar şi a pierdut puncte, deoarece zona ei intimă a fost expusă în timpul exerciţiului ei de dans pe gheaţă cu partenerul Guillaume Cizeron, la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang din 2018.

Momentul s-a petrecut în direct pentru perechea favorită să câştige medalia de aur la precedenta ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă. 

În vârstă de doar 22 de ani, sportiva a descris nefericitul accident drept „cel mai rău coşmar al ei, costumul meu s-a deschis”. 

Galerie foto cu Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron

Papadakis şi Cizeron au rămas pe locul al doilea, la jumătatea competiţiei, după ce au primit un scor incredibil de 81,93 de la arbitri - în ciuda incidentului.

„Este frustrant să ratezi câteva puncte doar din cauza unei probleme legate de costum”, a explicat Cizeron, partenerul ei: "Nu este ceea ce ne pregătim când ne antrenăm. Dar ştii, sunt atât de mândru că am reuşit să scoatem un astfel de program chiar şi cu o dificultate ca aceasta.

Şi aşteptăm cu nerăbdare o nouă zi mâine şi avem şansele noastre de a câştiga şi vom face tot posibilul. Când te roteşti, este cam greu să ţii rochia pe tine când este deschisă”. 

Pakadakis şi Cizeron au înregistrat un total de 205,28 pentru a termina cu argint, dar duoul canadian Tessa Virtue şi Scott Moir a câştigat medalia de aur.

Galerie foto cu Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron

viewscnt
Articole similare