Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Achiziţie importantă! Fostul mare portar s-a alăturat Academiei de fotbal CS Dinamo

Achiziţie importantă! Fostul mare portar s-a alăturat Academiei de fotbal CS Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Clubul din Ştefan cel mare a reuşit o achiziţe cu nume. Un fost mare portar şi căpitan al ”câinilor” a fost cooptat ca antrenor la Academia de fotbal CS Dinamo.

Nou antrenor la Academia de fotbal CS Dinamo

Legendarul portar Dumitru ”Ţeţe” Moraru s-a alăturat Academiei de fotbal CS Dinamo, el urnând să facă echipă cu Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu la grupele de copii şi juniori ale clubulu sportiv, a anunţat, miercuri, gruparea bucureşteană.

În vârstă de 66 de ani, Dumitru Moraru va antrena în principal portarii, însă experienţa sa va fi utilă pe toate palierele de performanţă.

Dumitru ''Ţeţe Moraru'' a jucat la Dinamo între anii 1981–1989, bifând 212 apariţii în tricoul alb-roşu.

Palmaresul său la Dinamo este impresionant: trei titluri de campion (1982, 1983 şi 1984) şi trei Cupe ale României (1982, 1984 şi 1986).

De asemenea, a fost portarul şi căpitanul echipei în campania europeană din 1984, când Dinamo a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni.

Ca antrenor de club a avut o singură experienţă, la grupele de copii şi juniori ale CS Dinamo.

”A fost antrenorul meu la copii şi juniori, este un mare câştig pentru Academia de fotbal CS Dinamo. Experienţa sa ne va ajuta să descoperim şi să creştem copii de valoare în spiritul clubului Dinamo”, a declarat Marius Niculae.

Afla mai multe despre: dumitru moraruacademia de fotbal cs dinamo 

viewscnt
Articole similare