Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Haaland semnează! Contract până în 2027 şi salariu uriaş. BOMBAZO!

"Acord". Haaland semnează! Contract până în 2027 şi salariu uriaş. BOMBAZO!
Comentarii

Erling Haaland (21 de ani) şi Manchester City s-au înţeles pentru transfer, anunţă jurnalistul italian Nicolo Schira. "Cetăţenii" lui Pep Guardiola l-au convins pe atacantul norvegian, dorit cu ardoare de Real Madrid şi FC Barcelona, cu cel mai mare salariu oferit vreodată de club.

"Acord". Haaland semnează! Contract până în 2027 şi salariu uriaş. BOMBAZO!

"Telenovela" transferului lui Erling Haaland se apropie de final. Atacantul norvegian, poate cel mai curtat fotbalist din Europa, e dorit de Real Madrid, Manchester City şi Barcelona. Se pare că Machester City are un acord cu Erling Haaland pentru transfer, "Cetăţenii" lui Pep Guardiola oferindu-i cel mai mare salariu pe care l-au oferit vreodată unui jucător.

Potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira, Manchester City şi Erling Haaland au un acord pentru transfer, iar atacantul va călca pe urmele tatălui său. Alf-Inge Haaland a jucat pentru Manchester City în tinereţe.

Erling Haaland va semna, potrivit sursei citate, un contract până în 2027 cu Manchester City, care-i ofer 30 de milioane de euro pe an salariu. Este cel mai mare salariu oferit vreodată de Manchester City unui jucător pe care-l transferă. Pep Guardiola îl doreşte foarte mult pe Erling Haaland, iar oferta lui Manchester City este una foarte bună, de care nici Real Madrid, nici Barcelona nu se pot apropia.

Erling Haaland este unul dintre cei mai în formă fotbalişti din Europa, iar Pep Guardiola va avea în sfârşit numărul 9 pe care-l doreşte de foarte mult timp. Harry Kane, atacantul lui Tottenham, a fost dorit de "Cetăţeni" în vara trecută, dar mutarea nu s-a realziat. Acum, Erling Haaland este foarte aproape de formaţia de pe Etihad Stadium.

Erling Haaland a marcat 23 de goluri şi a livrat şapte pase de gol în 25 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Borussia Dortmund.

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haalandacordtransfermanchester city 

viewscnt
Articole similare