Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a confirmat discuţiile pentru transferurile de la CFR Cluj: "Au fost şi nu s-au concretizat. Mulţi jucători şi-ar dori la Rapid"

Adi Mutu a confirmat discuţiile pentru transferurile de la CFR Cluj: "Au fost şi nu s-au concretizat. Mulţi jucători şi-ar dori la Rapid"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu a oferit câteva detalii şi despre alte transferuri pe care Rapid Bucureşti a dorit să le facă de la CFR Cluj.

Adi Mutu, despre transferurile încercate la Rapid de la CFR Cluj: "Nu s-au concretizat"

  • Meciul pentru locul secund în Superligă, Rapid Bucureşti - CFR Cluj, are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Înaintea meciului din Giuleşti, Adi Mutu a comentat declaraţia dată de Cristi Balaj şi a oferit detalii despre transferurile nerealizate de la campioana României. 

În august, au existat informaţii conform cărora Jefte şi Yuri pleacă la Rapid după doar câteva luni în Gruia. Deşi infirmate la acel moment de conducătorii ardelenilor, Adi Mutu a confirmat că s-a negociat şi pentru alţi jucători de la CFR Cluj. 

"Discuţii au fost şi nu s-au concretizat. Cu siguranţă vor fi jucători care vor părăsi clubul, pentru că cerinţele noastre sunt la cel mai înalt nivel. 

Mulţi jucători şi-ar dori, nu putem să-i luăm pe toţi. Dacă aş avea cei mai buni jucători din ligă, probabil am vorbi altfel, dar speranţa moare ultima", a spus Adi Mutu. 

De asemenea, antrenorul de la Rapid Bucureşti a vorbit şi despre modul în care ar trebui să abordeze jucătorii care au schimbat tabăra în vară, când au lăsat campioana pentru echipa din Giuleşti. 

Florin Ştefan, Valentin Costache şi Marko Dugandzic au sosit din Gruia la Rapid: "Poate să reprezinte o provocare, fără dubiu. Punându-mă în locul lor, cum aş gândi eu dacă aş fi un ex... Nu cred că ar fi inteligent să o ia ca pe un meci personal, pentru că nu se întâmplă lucrul ăsta, e vorba despre Rapid şi CFR şi ei sunt jucători la Rapid.  Tre să joace pentru stema de pe piept în primul rând, ca să fie amintiţi după numele de pe spate", a mai spus "Biriliantul". 

Afla mai multe despre: adi mutuyurirapid bucuresti cfr 

viewscnt
Articole similare