Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a demascat strategia la care a apelat Cristi Balaj înainte de Rapid - CFR Cluj: "Ştim că anumite declaraţii sunt făcute într-un anumit scop"

Adi Mutu a demascat strategia la care a apelat Cristi Balaj înainte de Rapid - CFR Cluj: "Ştim că anumite declaraţii sunt făcute într-un anumit scop"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu a prefaţat meciul zilei în Superligă, Rapid Bucureşti - CFR Cluj, care se joacă duminică, în Giuleşti.

Adi Mutu, înainte de Rapid - CFR Cluj

  • Meciul pentru locul secund în Superligă, Rapid Bucureşti - CFR Cluj, are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Înaintea meciului, Cristi Balaj a dat de înţeles că duelul de joi cu Ballkani, pentru calificarea din grupa de Conference League, e prioritar pentru campioni. 

”E important şi campionatul, şi Conference League, dar în primul rând ne interesează meciul joi împotriva celor de la Ballkani. În situaţia în care am avea un rezultat negativ, nu mai avem cum să remontăm. Pe când în campionat mai sunt multe etape şi putem să recuperăm din diferenţă", a spus Cristi Balaj, potrivit Sport.ro.

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a analizat adversara şi a comentat declaraţia preşedintelui lui CFR Cluj. 

”Vom întâlni o echipă experimentată, o echipă obişnuită cu orice fel de presiune. Pentru noi e un meci în care trebuie să fim extrem de concentraţi, ştim puterea lor de a rezista, maturitatea lor. E o echipă care în ultimii cinci ani ştim foarte bine ce au făcut. Va fi un meci în care trebuie să ne autodepăşim şi trebuie să fim foarte atenţi.

Au un lot destul de numeros. Faptul că au pierdut nu îl văd ca pe un avantaj, îl văd ca pe o şansă pentru ei de a se reabilita în faţa suporterilor. E o echipă obişnuită să fie angrenată în Europa. Nu suntem avantajaţi. E o echipă obişnuită să joace din trei în trei zile.

La un club de avengura CFR-ului aş evita să spun că vor juca cu ’echipa a doua’. Vom vedea ce echipă va folosi Dan Petrescu. Presiunea este pe ei pentru că sunt campioni, dar şi pe noi pentru că jucăm acasă. Încercăm să rămânem în top. Începe returul şi se anunţă şi pentru noi săptămâni grele.

Nu ştiu dacă să cred ce declară domnul Balaj. Îmi e greu să cred că vor veni doar să facă act de prezenţă. Din contră, e o declaraţie care să ne relaxeze pe noi, dar nu se va întâmpla asta, nu suntem nou-veniţi în fotbal. Ştim că anumite declaraţii sunt făcute într-un anumit scop”, a declarat Adrian Mutu în conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cristi balajcfr clujrapidrapid bucuresti cfr clujadi mutu 

viewscnt
Articole similare