Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un club foarte mare" a contactat deja impresarul pentru Borza! Următoarea lovitură a lui Hagi pe piaţa transferurilor | EXCLUSIV

"Un club foarte mare" a contactat deja impresarul pentru Borza! Următoarea lovitură a lui Hagi pe piaţa transferurilor | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi îşi continuă misiunea asumată la Farul Constanţa şi a propus noi fotbalişti interesanţi pentru fotbalul românesc. În acest sezon, Alexi Pitu, Constantin Grameni, Dan Sîrbu şi Andrei Borza s-au remarcat în acest sezon, iar pentru cel din urmă a apărut, deja, interes.

"Un club foarte mare", cu ochii pe Andrei Borza, fotbalistul intrat în istorie

Titular în premieră în U Craiova 1948 - Farul Constanţa, Andrei Borza a impresionat datorită golului superb de la distanţă marcat pe "Ion Oblemenco". Odată cu reuşita din Oltenia, fundaşul stânga cu 16 apariţii în acest sezon a devenit al 11-lea cel mai tânăr marcator din istorie primei ligi de fotbal România şi al cincilea din istorie Farului. 

Calităţile fotbalistului în care crede Gică Hagi au fost văzute şi de alţi oficiali. În urmă cu o lună, Giovanni Becali a dezvăluit că "un club foarte mare" s-a interesat de Andrei Borza la începutul sezonului. 

Până şi impresarul a fost luat prin surprindere, iar Ioan Becali a cerut referinţe despre Andrei Borza. 

”Am fost la meciul echipei Farul, meciul de deschidere, a jucat cu Dinamo sau cu CSA Steaua mi se pare. Înainte de acel meci, mă cheamă cineva de la un club foarte mare.

Şi mă întreabă de un fundaş stânga, Borza. Păi eu habar nu aveam. Îl întreb pe scouterul meu, zice <<da, are 16 ani, e un fundaş stânga>>, un copil care nu poate să joace titular la Farul că îl are pe Kiki.

L-am văzut 48-50 de minute şi nu am mai văzut fundaş stânga atât de matur la vârsta aia, că avea 17 (n.r. 16) ani atunci. Nu prea joacă...

Gică îl forţează pe Kiki de multe ori fundaş central ca să îi ofere şi lui 20-25 de minute pe meci, a jucat 20-25 de minute aproape toate meciurile”, a declarat Giovanni Becali, la Orange Sport.

Andrei Borza poate fi următorul transfer pe care Gică Hagi îl face, după ce a reuşit să vândă, de-a lungul timpului, jucători precum: Ianis Hagi, Louis Munteanu, Tudor Băluţă, Eduard Radaslavescu, Alexandru Măţan, Florinel Coman sau Florin Tănase. 

Andrei Borza, remarcat şi de Mihai Stoica

”L-am văzut eu acum la meciul naţionalei de juniori 2004 născuţi, el fiind 2005, noiembrie. Au jucat miercuri cu Letonia, în turneul de calificare pentru Elite, şi într-adevăr e un jucător interesant.

Are şi un fizic frumos, un stâng bun... bine echipa aia nu cred că e o generaţie reuşită, cei născuţi 2004, dar el clar a ieşit în evidenţă, fiind cu un an şi ceva mai mic”, a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: andrei borzafarul constantagiovanni becaligica hagi 

viewscnt
Articole similare