Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sebastian Borza, FABULOS! Jucătorul de 16 ani al Farului a marcat incredibil de la distanţă. Primul gol din carieră pentru fundaş

VIDEO | Sebastian Borza, FABULOS! Jucătorul de 16 ani al Farului a marcat incredibil de la distanţă. Primul gol din carieră pentru fundaş

Farul Constanța

Comentarii

Condusă încă din minutul 8 de FC U Craiova, în urma unui gol marcat de Baeten, Farul a reuşit să revină în joc graţie unei execuţii de excepţie a fundaşului său de 16 ani, Sebastian Borza, care a marcat pentru prima dată la nivel de seniori.

Sebastian Borza, fabulos!

Unul dintre pariurile lui Gică Hagi din acest sezon devine uşor, uşor o certitudine. ”Regele” a insistat să îi acorde cât mai multe minute în această stagiune lui Sebastian Borza, iar rezultatele sunt incredibile.

Fundaşul stânga a însumat deja 11 apariţii înaintea duelului cu FC U Craiova, deşi majoritatea au venit din postura de rezervă, Kiki fiind titularul pe acel post.

Totuşi, Hagi are mari speranţe de la Borza, iar din această cauză l-a introdus aproape meci de meci de pe bancă, titularizându-l pentru prima dată în această ediţie de campionat cu FC U Craiova.

Iar decizia ”Regelui” a dat roade. Condusă de olteni, Farul a egalat graţie execuţie de excepţie a lui Borza, care a şutat de la distanţă şi a înscris fabulos.

A fost primul gol la seniori pentru Borza, care a reuşit să puncteze cu două săptămâni înaintea aniversării sale de 17 ani.

Afla mai multe despre: sebastian borza 

viewscnt
Articole similare