Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Traian Băsescu a sunat un patron din Liga 1 în mijlocul unui meci: ”Nu e niciun fel de secret, mi-a zis «felicitări, patroane»!”

Traian Băsescu a sunat un patron din Liga 1 în mijlocul unui meci: ”Nu e niciun fel de secret, mi-a zis «felicitări, patroane»!”

Superliga

Comentarii

Preşedinte al României între 2004 şi 2014, Traian Băsescu a fost mereu un împătimit al fotbalului. Adrian Porumboiu a rememorat o întâmplare din 2010, când a fost contactat de preşedinte, în timpul unui meci dintre Vaslui şi Timişoara, care se luptau la titlu.

În sezonul 2010/2011, Oţelul Galaţi reuşea una dintre marile surprize din istoria fotbalului românesc, când cucerea în premieră campionatul, sub comanda lui Dorinel Munteanu.

Principalele contracandidate ale moldovenilor la titlu erau Timişoara şi Vaslui, care s-au clasat, în final, la patru, respectiv cinci puncte de campioană.

Cele două formaţii s-au sabotat reciproc în etapa 31, la duelul direct, având doar trei meciuri de disputat apoi, remizând la Vaslui, scor 1-1.

Acel rezultat i-a permis Oţelului să urce pe primul loc, la un punct în faţa Timişoarei, cucerind matematic titlul în penultima etapă, când reuşea să îi învingă pe bănăţeni.

Dacă reuşea la rândul său să o învingă pe Poli în duelul direct, Vaslui s-ar fi aflat la egalitate de puncte cu Oţelul şi ar fi avut mari şanse la primul titlu din istorie.

”Când văd telefonul, preşedintele Băsescu”

Din această cauză, când moldovenii au deschis scorul cu Timişoara, preşedintele Traian Băsescu l-a sunat pe patronul Adrian Porumboiu, pentru a felicita.

Numai că preşedintele nu avea să le poarte noroc moldovenilor. Fostul patron de la Vaslui a dezvăluit că, imediat ce a fost sunat de acesta, bănăţenii au egalat.

Da, e adevărat, nu e niciun fel de secret. Dar trebuie să spun şi partea cealaltă, să îmi daţi voie să continui…. era Vaslui - Timişoara, se juca cu cuţitele pe masă.

În dreapta… observator Mitică Dragomir, care, mă rog, când am dat gol, l-am văzut, nu avea Mitică aerul cel mai plăcut. După aceea şi-a schimbat mimica. Dar e voie…

Exact când am dat gol, ţîr telefonul. Când văd telefonul, preşedintele Băsescu. Şi zice: 'felicitări, patroane!'. Şi nu a apucat să zică ”felicitări patroane”, contraatac, au egalat ăia, Timişoara.

Vă daţi seama? Ce să îi mai răspund, dacă ăia au egalat?! Dacă în momentul în care a sunat, au dat gol! (n.r. Băsescu) A fost deputat de Vaslui. Normal, nu a avut niciun fel de treabă!”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: traian băsescu 

viewscnt
Articole similare