Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a spus primele clasate din Liga 2 la finalul sezonului: "Nicio echipă din campionat nu se prezintă precum ei, cu asemenea suporteri" | EXCLUSIV

Mihai Stoica a spus primele clasate din Liga 2 la finalul sezonului: "Nicio echipă din campionat nu se prezintă precum ei, cu asemenea suporteri" | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre două dintre cele mai puternice echipe din Liga 2, Steaua Bucureşti şi Oţelul Galaţi. Fost conducător la echipa din Moldova, oficialul FCSB a dezvăluit şi situaţia financiară a clubului, din sursele sale.

Liga 2, prin ochii lui MM Stoica: "CSA termină pe primul loc. Oţelul ar putea să vină pe doi, trei"

Sezonul din Liga 2 are, din nou, echipe fără drept de promovare, printre care şi echipe aflate în vârful clasamentului, printre care Steaua Bucureşti, CSC Şelimbăr, CSM Slatina, CSC Dumbrăviţa şi Minaur Baia Mare.

Mihai Stoica a analizat lupta pentru Superligă şi consideră că Steaua Bucureşti şi Oţelul se vor clasa pe primele locuri în Liga 2. 

"Clar (n.r că s-ar bucura să revină Oţelul în Liga 1). Play-off aproape sigur va fi cu Oţelul şi CSA, la ce bani are, înţeleg că deja are buget mai mare decât anul trecut. E clar că CSA termină pe primul loc.

Ar putea să vină în locurile doi, trei (n.r. - Oţelul), aşteptam mai multe de la Buzău, de la Iaşi. Eu chiar de la Buzău mă aşteptam să fie una dintre favoritele la promovare.

Iaşul e acolo, dar nu joacă nu ştiu ce, iar Buzăul... Am văzut trei sau patru meciuri, s-au prezentat foarte slab, sub aşteptări, înţeleg că nici bani nu prea sunt", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

De asemenea, MM a oferit detalii despre susţinerea financiară de la Oţelul Galaţi, clubul din oraşul natal la care a fost conducător. El a fost impresionat de numărul mare de spectatori de la victoria moldovenilor cu Concordia Chiajna, scor 1-0, în cea mai recentă etapă din Liga 2

"Şi la Galaţi, unde se spunea că un milion de euro dă combinatul, din informaţiile pe care le am eu, nu prea a dat niciun milion de euro, ci că a dat vreo 40.000. Poate că urmează să dea. Ar fi păcat, pentru că nicio echipă din Liga 2 nu se prezintă cum se prezintă Galaţi, cu asemenea suporteri.

E excepţional. Luni, zi lucrătoare, să fie tribuna a doua aproape plină... Noi ne chinuiam (n.r. - în perioada în care era conducător la Oţelul) să aducem la Liga 1 spectatori, acum vin, pentru că au dorinţa de a fi din nou în Liga 1", a adăugat actualul manager general de la FCSB. 

Afla mai multe despre: mihai stoicaotelul galatiliga 2 

viewscnt
Articole similare