Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, aprig când numele lui Mihai Pintilii a fost adus în discuţie la conferinţa de presă: "Vi se pare ciudat, dar mi se pare o răutate"

Adrian Mutu, aprig când numele lui Mihai Pintilii a fost adus în discuţie la conferinţa de presă: "Vi se pare ciudat, dar mi se pare o răutate"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a fost drastic în momentul în care reporterii i-au transmis că a fost învins de interimarul de la FCSB, Mihai Pintilii.

Adrian Mutu, despre Mihai Pintilii: "E răutate spusă aiurea faţă de el. Merită felicitări"

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă, la primul duel din campionat fără Nicolae Dică. 

Cuplul Mihai Pintilii - Thomas Neubert a reuşit să obţină cele trei puncte, iar la final "Briliantul" a fost întrebat despre rezultatul obţinut de interimarul echipei din Berceni. 

Adrian Mutu le-a transmis un mesaj celor care l-au subestimat pe Mihai Pintilii şi l-a felicitat pe antrenorul care l-a învins pe cel mai mare stadion al ţării.

"Nu e uşor să joci în Europa, sincer, iar ce spune lumea cu răutate faţă de Pintilii mi se pare o răutate spusă aiurea faţă de el. Merită felicitări, a pregătit meciul, îi ştie pe băieţi, a jucat acolo, ştie spiritul acestei echipe. Nu ştiu de ce vi se pare ciudat, mi se pare o răutate. Pinti merită felicitat şi cu asta basta. 

Eu cred că parcursul nostru până acum ne-a făcut să fim favoriţi în seara asta. Un derby e un deby, FCSB s-a ridicat la nivelul meciului, a jucat bine, a profitat de greşelile noastre, ceea ce nu e rău, din contră, aş vrea şi eu la meciuri să am parte, dar nu iau din meritele lui Pintilii, pe care vreau să-l felicit. Nu mai are rost să ne gândim, ne vom face un proces de conştiină şi după cu putere mergem înainte.

Când se întâmplă astfel de greşeli e greu să intervii, iar cei care suferă cel mai mult sunt jucătorii, iar când e o greşeală colectivă echipa are un recul, dar din păcate ne-am bătut singuri în seara asta", a spus Adrian Mutu în conferinţa de presă de după meciul de pe Arena Naţională. 

La câteva ore de la meciul FCSB - Rapid Bucureşti, presa din Azerbaidjan a anunţat că Laurenţiu Reghecampf vrea să plece de la Neftci Baku şi ar urma să revină în fotbalul românesc

 

Afla mai multe despre: adrian mutufcsb rapidmihai pintilii 

viewscnt
Articole similare