Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, după criticile primite de Rapid pentru cele opt goluri date Gazului: ”Nu e vina noastră. Alţii ar trebui traşi la răspundere”. Ce spune de duelul cu Sepsi

Adrian Mutu, după criticile primite de Rapid pentru cele opt goluri date Gazului: ”Nu e vina noastră. Alţii ar trebui traşi la răspundere”. Ce spune de duelul cu Sepsi

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu a prefaţat duelul dintre Rapid şi Sepsi, capul de afiş al rundei de Paşte din play-out-ul Ligii 1.

Rapid şi Sepsi se vor întâlni sâmbătă, de la ora 21:00, în etapa a şasea din play-out-ul Ligii 1.

Adrian Mutu, după criticile primite de Rapid că i-a dat opt goluri Gazului: ”Nu e vina noastră. Alţii ar trebui traşi la răspundere”. Ce spune de duelul cu Sepsi

Cele două formaţii ocupă primele două locuri în clasamentul din play-out. Rapid e lider, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi ocupă locul al doilea, cu 33 de puncte.

Ambele echipe ţintesc barajul pentru cupele europene. Dar, spre deosebire de Rapid, Sepsi poate ajunge în competiţiile continentale şi prin Cupa României, acolo unde este la un pas de finală, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0, în prima manşă din semifinale.

În conferinţa de presă premergătoare partidei ce va avea loc pe noul Giuleşti, Adrian Mutu a precizat că doreşte să vadă un meci spectaculos, la finalul căruia echipa sa să câştige.

”Nu este nimic special în acest meci, doar că întâlnim o echipă puternică, iar pentru noi continuitatea rezultatelor e foarte importantă. Ştim ce adversar vom întâlni, ştim că e o echipă care e la fel ca noi, cu rezultate bune. 

Ne aşteptăm la un meci care probabil şi sper să fie frumos, spectaculos, să ne ridicăm pe măsura numelor echipelor pe care le antrenăm eu şi domnul Bergodi. Va trebui să demonstrăm pe teren că ne dorim să ajungem cât mai sus în sezonul acesta”, a declarat Mutu, înainte de întâlnirea cu Sepsi.

De asemenea, antrenorul Rapidului a vorbit şi despre concluziile trase de cei implicaţi în fotbalul românesc după victoria cu 8-0 a giuleştenilor în faţa juniorilor de la Gaz Metan.

”Ce s-a spus despre noi după meciul cu Gaz Metan nu are legătură cu noi, cu Rapidul. Noi suntem profesionişti, am demonstrat faptul acesta şi cred că e un mod de a respecta fotbalul, Liga 1.

Nu e vina noastră că am întâlnit nişte copii, ci a altora, ei ai trebui să fie traşi la răspundere, nu Rapidul că a câştigat cu 8-0 sau celelalte, ca Botoşani 5-0.

Se stia foarte bine că atunci când joci cu nişte copii împotriva Rapidului pe Giuleşti, se pot întâmpla astfel de lucruri. Poate fi un semnal ca pe viitor dacă se poate întâmpla un asemenea lucru, să se ia altă decizie”, a adăugat Mutu.

Afla mai multe despre: muturapid 

viewscnt
Articole similare