Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ai o problemă mare”. Ce îi reproşează Panduru lui Bergodi, după ce Rapid a fost întoarsă cu U Cluj | EXCLUSIV

”Ai o problemă mare”. Ce îi reproşează Panduru lui Bergodi, după ce Rapid a fost întoarsă cu U Cluj | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit ”performanţa” de a pierde cu U Cluj un meci pe care l-a avut în mână. A condus cu 3-0, dar la final nu s-a ales cu nici măcar un punct, iar concluziile partidei din Giuleşti au fost trase în studioul Orange Sport.

Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, de U Cluj, cu scorul de 3-2, în ultimul meci al etapei a 17-a din Superliga. 

Rapidiştii au pierdut partida din Giuleşti după ce au condus cu 2-0.

Golurile au fost marcate de Papeau (14) şi Ioniţă (24) pentru Rapid şi Popa (40), Chipciu (55) şi Stoica (73) pentru U Cluj.

Reproşuri pentru cei de la Rapid, după eşecul cu U Cluj

La finalul meciului, prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi-a exprimat opinia cu privire la Cristiano Bergodi şi cum Rapidului nu a reuşit să pună mâna pe cele trei puncte, deşi a avut avantaj de două goluri.

Expertul Orange Sport a sesizat o mare problemă la jucătorii giuleşteni şi anume faptul că aceştia nu ar fi putut duce 90 de minute de joc.

”Jucătorii care au intrat în repriza a doua nu au făcut nimic. Nici nu prea aveau cum. Nici cu copilul ăla (n.r. El Sawy), nici cu cei doi atacanţi. Dar nici el (n.r. Bergodi) nu avea, poate, ce să facă.

Ai o problemă mare în momentul ăsta, adică tu după două săptămâni (n.r. pauza internaţională) să nu poţi să duci 90 de minute”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Referitor şi la cealaltă parte, la U Cluj, comentatorul partidei, Bogdan Cosmescu a vorbit despre Alex Chipciu, după flash-ul acestuia.

”E ca Sorescu la Dinamo, care putea juca şi fundaş dreapta, şi fundaş stânga, dar şi în atac”, a adăugat jurnalistul sportiv.

Interviul lui Chipciu de după meci a fost din nou spectaculos, în stilul său deja caracteristic. A vorbit despre meciul în sine, despre când va sosi momentul retragerii, dar şi despre echipa naţională şi EURO 2024.

În urma acestui rezultat, Rapid nu a reuşit să treacă pe locul 2 şi rămâne în continuare pe locul 3 în Superliga României, cu 30 de puncte, în timp ce U Cluj este pe 7, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare